Log ind
Overskrift hovedmenuen Hjem Emnebibliotek Studerende Events Partnere Mere arrow_drop_down FAQ Om us Feedback Vækstmotor
Begynd at lære
  • I samarbejde med:

Få det meste ud af internettet

Opbyg digitale færdigheder, så du kan bruge det i din virksomhed, din karriere og til personlige kompetencer. Kom i gang med en personlig læringsplan, helt gratis.

Begynd at lære

Hvad du kan lære

Lær hvad du vil, når du vil, med gratis undervisningsmateriale, om alt fra sociale medier til søgemaskiner. Så kan din virksomhed få det meste ud af internettet.

Sæt dine mål

Sammensæt en læringsplan, der passer til dig - hvadenten du vil sælge online, nå flere mennesker på sociale medier eller bare få din virksomhed eksponeret.

Lær af andres erfaringer

Se undervisningsvideoer fra folk, som har været i dine sko, eller deltag i et af vores arrangementer rundt om i landet.

Brug din viden

Få praktiske råd til, hvordan du kan bruge det du har lært, i din egen virksomhed.

Hold øje med dit fremskridt

Din personlige oversigt hjælper med at holde dig på rette spor, og underholdt.

Bliv ved!

Udforsk forskellige måder at vækste din forretning og få nye kunder. Du kan endda blive certificeret ved at tage alle emner.

Online marketing under teleskopet

Kikkertland er en lille specialbutik i Aalborg, som sælger udstyr, der får dig tættere på ting, stort eller småt. Ifølge, Ejeren, Anne Nielsen har online marketing gjort dem nemmere at finde. Det har ikke kun haft en betydning på nettet, men det kan også mærkes i den fysiske butik, hvor folk kommer fra hele Jylland.

Smagen af det gode liv

RetNemt.dk tilbyder lækre, varierede og nemme måltider på tværs af Danmark. Ifølge direktøren, Klaus Toft Nørgaard, har online marketing hjulpet dem med at finde mange gode nye kunder, på en kosteffektiv måde. Det har også resulteret i, at virksomheden er vokset fra 15 til 26 medarbejder på bare halvandet år.