Log ind
Overskrift hovedmenuen Hjem Emnebibliotek E-learning Arrangementer Partnere Mere arrow_drop_down FAQ Om Succes Online Feedback Vækstmotor
E-learning

Emnebibliotek

Der er 26 emner i det digitale værksted. Udforsk alle emnerne eller brug rullemenuen for at filtrere emner efter din status.

Certificeringsemner

Mulighederne er online

Den moderne verden er digitaliseret, og næsten halvdelen af verdens befolkning er online. I og med at så mange bruger internettet, er det en klar fordel for en virksomhed at begynde at bruge digital annoncering. Find ud af, hvilke muligheder du har, og hvordan et website, videoer eller de sociale medier kan hjælpe dig med at nå dine mål.

2 lektioner er set

 1. Præsentation af Succes Online

 2. Din digitale mulighed

2 lektioner er set
Mere info Luk

De første skridt på vejen til succes på nettet

Der er mange metoder, du kan bruge, når du vil promovere din virksomhed online, men inden du går i gang, bør du sætte dig ind i, hvordan de forskellige digitale kanaler fungerer, hvilke muligheder der er de bedste for dig, og hvordan du lægger en klart defineret plan eller strategi, der kan hjælpe dig med at nå dine mål og vurdere dine resultater.

4 lektioner er set

 1. Dine onlinemål

 2. Opbygning af en tilstedeværelse på nettet

 3. Markedsføring af din tilstedeværelse på nettet

 4. Analysér og tilpas

4 lektioner er set
Mere info Luk

Opbyg din tilstedeværelse på nettet

Der er mange forskellige metoder til at nå ud til folk online, lige fra websites og lokale fortegnelser til mobilapps og de sociale medier. Hvis et website er det, der passer bedst til dine mål, er du nødt til at have grundlæggende viden om, hvordan det fungerer. Og det er endnu vigtigere at have et godt indblik i de optimale løsninger med hensyn til design og anvendelighed, så du kan opbygge et website, der giver et retvisende billede af din virksomhed og gør det nemt for potentielle kunder at finde de, de søger.

6 lektioner er set

 1. Valg af din tilstedeværelse på nettet

 2. Sådan fungerer websites

 3. Fundamentet for et website

 4. Websites og dine forretningsmæssige mål

 5. Gør dit website let at bruge

 6. Gode råd i forbindelse med webdesign

6 lektioner er set
Mere info Luk

Skab kontakt via e-mail

Mailmarketing er en glimrende metode til at nå ud til potentielle kunder og holde kontakten ved lige med dem, der allerede er blevet kunder hos dig. Dette emne giver dig grundlæggende oplysninger om, hvordan du opretter en effektiv mailmarketingkampagne, lige fra oplysninger om, hvordan du opretter en liste over kontaktpersoner, til oplysninger om, hvordan du får dine mails til at skille sig ud fra mængden.

5 lektioner er set

 1. Grundlæggende om e-mailmarkedsføring

 2. Muligheder for e-mailmarkedsføring

 3. Udarbejdelse af gode markedsførings-e-mails

 4. Administration af vellykkede e-mailkampagner

 5. Måling af resultater i forbindelse med marketing via mail

5 lektioner er set
Mere info Luk

Kom godt i gang med søgning

Søgemaskiner gør det nemt at finde det, man søger, blot ved at klikke på en knap. Men hvordan fungerer de egentlig, og hvordan kan du øge dine annoncers synlighed i søgemaskiner? Få oplysninger om forskellen på organiske og betalte søgeresultater og om, hvorfor det er så effektivt at annoncere via søgemaskiner.

6 lektioner er set

 1. Grundlæggende om søgemaskiner

 2. Sådan fungerer søgemaskiner

 3. Sådan ser søgemaskinerne nettet

 4. Forklaring af organisk søgning

 5. Forklaring af betalt søgning

 6. Google Search Console

6 lektioner er set
Mere info Luk

Bliv opdaget via søgning

Søgemaskineoptimering, eller SEO, kan lyde som en ordentlig mundfuld, men når først du har sat dig ind i, hvordan søgemaskiner fungerer, er du allerede godt på vej til at blive fortrolig med SEO. Find ud af, hvordan du lægger en SEO-plan, der kan tilpasses, og finder frem til de mest effektive søgeord, og få oplysninger om, hvilke værktøjer du kan bruge til at måle de ting, der gør en forskel.

5 lektioner er set

 1. Introduktion til søgemaskineoptimering (SEO)

 2. Vigtigheden af en SEO-plan

 3. SEO-processen

 4. Sådan vælger du søgeord

 5. Opstilling af realistiske SEO-mål

5 lektioner er set
Mere info Luk

Få søgning til at arbejde for dig

Via effektiv optimering af dine websider kan du sikre dig, at flere brugere finder frem til dit indhold, og at de finder det hurtigere. Det kan du gøre på mange forskellige måder, og det er derfor vigtigt at vælge de mest effektive metoder, så du kan spare både tid og ressourcer. I dette emne bliver du klogere på metatags, backlinks, international SEO og meget mere.

3 lektioner er set

 1. Gør dine websider søgevenlige

 2. Hvordan andre websites kan arbejde for dig

 3. Kryds grænser med SEO

3 lektioner er set
Mere info Luk

Skab opmærksomhed via søgeannoncer

Søgemaskinemarkedsføring (SEM) giver dig masser af muligheder for at promovere din tjeneste eller dit produkt. Du kan bruge onlineannoncering som et middel til at nå ud til potentielle kunder ved at målrette specifikt mod dem, der viser interesse for dit website. Find ud af, hvordan en SEM-auktion fungerer, og hvilke elementer det er vigtigt at have styr på, så du kan oprette annoncer, der skiller sig ud fra mængden.

4 lektioner er set

 1. Introduktion til søgemaskinemarkedsføring (SEM)

 2. SEM-auktionen

 3. Hvad er et godt søgeord?

 4. Få dine annoncer til at skille sig ud

4 lektioner er set
Mere info Luk

Gør dine søgekampagner bedre

Søgemaskinemarkedsføring (SEM) giver dig et væld af muligheder, men før du kan udnytte dem, er du nødt til at have styr på de relevante undersøgelsesværktøjer og på, hvordan du udvælger søgeord. Derefter kan du begynde at optimere dine søgekampagner for at sikre dig, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner.

4 lektioner er set

 1. Opnå relevans med en god struktur

 2. Få mest muligt ud af dine søgeord

 3. Finjuster med søgeordstyper

 4. Sådan ved du, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer

4 lektioner er set
Mere info Luk

Kom godt i gang med analytics

Via webanalyse kan du få en hel masse oplysninger om brugerne af dit website, og via en klar og tydelig definition af dine forretningsmæssige mål kan du derefter bruge analysedataene som en hjælp til at justere og optimere dit website og nå dine mål.

3 lektioner er set

 1. Hvad er webanalyse?

 2. Sådan kan webanalyse hjælpe dig

 3. Sporing af specifikke mål med webanalyse

3 lektioner er set
Mere info Luk

Få succes med analytics

Analyseværktøjer giver en stor mængde data, men ikke altid nemme svar. Hvis du går lidt mere i dybden med webanalyse, er du inden længe i stand til at analysere data vedrørende organisk søgning, forstå SEM-data og bruge segmenteringsteknikker.

3 lektioner er set

 1. Webanalyse og organisk søgning

 2. Værktøjer til måling af SEM

 3. Segmentér dine data for at få større viden

3 lektioner er set
Mere info Luk

Skab opmærksomhed lokalt

Hvis du har en fysisk butik, er du nødt til at have styr på lokal onlinemarketing for at nå ud til potentielle kunder. Sørg for at gøre din butik "synlig" for folk i nærområdet ved at oprette en fortegnelse i lokalindeks, bruge mobilmarkedsføring og give din virksomhed en markant profil i forbindelse med lokal søgning.

2 lektioner er set

 1. Markedsføring mod lokalområdet

 2. Fordelen ved lokale fortegnelser

2 lektioner er set
Mere info Luk

Hjælp folk i nærheden med at finde dig på nettet

Takket være søgemaskiner, lokalindeks og sociale netværk er det forholdsvis nemt at nå ud til potentielle kunder, der befinder sig i nærheden af din butik. Bliv klogere på lokal annoncering, mobilmarkedsføring og meget mere, så du kan udnytte denne mulighed for at tiltrække nye kunder.

3 lektioner er set

 1. Sådan annoncerer du lokalt med digital markedsføring

 2. Nå ud til de lokale på deres mobiler

 3. SEO for lokale virksomheder

3 lektioner er set
Mere info Luk

Skab opmærksomhed med sociale medier

Stort set alle bruger de sociale medier, så det er vigtigt, at din virksomhed også er repræsenteret der. Udnyt de muligheder, som de mest populære netværk for sociale medier giver dig, ved at danne dig et overblik over argumenterne for at være repræsenteret der, tilmelde dig de rette websites for sociale medier og styrke din profil via aktiv brug af de relevante netværk.

4 lektioner er set

 1. Grundlæggende oplysninger om sociale medier

 2. Brug de sociale medier, der passer til dig

 3. Opstilling af dine mål for de sociale medier

 4. Sådan opretter du en profil på de sociale medier

4 lektioner er set
Mere info Luk

Sæt dig grundigt ind i sociale medier

Med en veltilrettelagt plan og strategi for annoncering via de sociale medier kan du spare både tid og kræfter. Find ud af, hvilken type socialt indhold der fungerer bedst, hvorfor annoncering via de sociale medier kan være et effektivt supplement til din forretningsstrategi, og hvordan du måler effektiviteten, så du kan optimere det sociale indhold.

4 lektioner er set

 1. Din langsigtede plan for de sociale medier

 2. Annoncering på de sociale medier

 3. Måling af succes på de sociale medier

 4. Sådan undgår du faldgruberne på de sociale medier

4 lektioner er set
Mere info Luk

Opdag mulighederne ved mobil

Rigtigt mange mennesker søger på nettet, når de er på farten, så det er vigtigt for virksomheder at have en markant profil med hensyn til mobilannoncering. Få oplysninger om forskellene på mobilwebsites og mobilapps, om SEO til mobilsøgning og om, hvilken type mobilmarkedsføring der er den optimale i forhold til dine konkrete mål.

3 lektioner er set

 1. (R)evolutionen inden for brugen af mobilenheder

 2. Få en forståelse af mobilinternettet og mobilapps

 3. Få en forståelse af mobilapps

3 lektioner er set
Mere info Luk

Få mobil til at fungere for dig

Brugen af mobilvideo er støt stigende, så mobilannoncering bør absolut være en del af din annonceringsstrategi. Hvis du sætter dig godt ind i de forskellige muligheder og i, hvilke værktøjer du har til rådighed, og hvordan du vælger de rette søgeord og annonceformater, er du allerede godt på vej til at få succes med din første mobilmarkedsføringskampagne.

5 lektioner er set

 1. En introduktion til annoncering på mobilenheder

 2. Søgekampagner til mobilenheder

 3. Displaykampagner for mobilenheder

 4. Kampagner på de sociale medier for mobil

 5. Videoannoncering på mobilenheder

5 lektioner er set
Mere info Luk

Annoncér på andre hjemmesider

Hvis du både bruger display- og søgemaskineannoncering, kan du maksimere din synlighed online. Få oplysninger om fordelene ved og forskellen på display- og søgeannoncer og om, hvordan du finder frem til og målretter mod den rette målgruppe, så du er i stand til at strukturere dine annoncekampagner optimalt.

3 lektioner er set

 1. Hvad er displayannoncering?

 2. Søgeannoncering ift. displayannoncering

 3. Værd at vide om displayannoncering

3 lektioner er set
Mere info Luk

Sæt dig grundigt ind i displayannoncering

For at få succes med displayannoncer er det vigtigt, at du starter med at sætte dig ind i, hvordan annoncenetværk "parrer" virksomheder, der ønsker at annoncere, med websites, hvor der er annonceplads til salg. Derefter kan du bruge retargetingløsninger som et effektivt middel til at sikre, at potentielle kunder husker din virksomhed, så du kan lede dem hurtigere gennem salgstragten.

3 lektioner er set

 1. Sådan får du displayannoncer til at opfylde dine mål

 2. Lidt om annoncenetværk

 3. Sådan fungerer retargeting

3 lektioner er set
Mere info Luk

Udvid internationalt

Er du klar til at annoncere globalt? Inden du lancerer dine produkter eller tjenester for en international målgruppe, er det vigtigt, at du "validerer" de nye markeder, sætter dig ind i forskellen på oversættelse og lokalisering og sikrer dig, at du har den tekniske infrastruktur, der er nødvendig for at kunne administrere det hele. Når du er sikker på, at du har et solidt grundlag, kan du begynde at overveje at annoncere i udlandet, så dine marketingbudskaber når ud til de rette personer, uanset hvor de befinder sig.

7 lektioner er set

 1. Introduktion til international markedsføring og eksport

 2. Validering af dit nye marked

 3. At blive forstået i udlandet

 4. Annoncér på tværs af grænser

 5. De supportsystemer, du får brug for

 6. Hjælp kunder i udlandet med at købe dine produkter

 7. Levering til kunder over hele verden

7 lektioner er set
Mere info Luk

Få mest muligt ud af video

Video er en meget vigtig og populær del af den moderne onlineoplevelse, og dette alsidige medie giver mange muligheder for at nå ud til potentielle kunder via annoncering og indholdsmarketing. Find ud af, hvordan du kan integrere video i din onlinestrategi, planlægge og producere videoer uden at blive ruineret og promovere dem, så de bliver set af den relevante målgruppe.

6 lektioner er set

 1. Det øgede forbrug af onlinevideo

 2. Sådan passer video ind i din onlinestrategi

 3. Oprettelse af videoindhold indenfor dit budget

 4. Deling og promovering af dine videoer

 5. Annoncering på videodelingswebsites

 6. Måling af videoeffektivitet

6 lektioner er set
Mere info Luk

Opbyg din onlinebutik

Find ud af, hvordan du sælger dine produkter online via effektiv e-handel. I dette emne starter vi fra bunden med oplysninger om alt, lige fra oprettelse af en onlinebutik til betalingsmetoder og ordreadministration, så du er rigtigt godt rustet.

2 lektioner er set

 1. Brug af e-handel til at sælge

 2. Modtagelse af betaling og styring af ordrer

2 lektioner er set
Mere info Luk

Sælg mere online

Når du har oprettet en onlinebutik, er det tid til at sikre, at alting er optimeret, så du giver kunderne den bedst mulige brugeroplevelse. Hvert eneste berøringspunkt, lige fra tilmelding og søgning efter oplysninger til betaling og modtagelse af information om udsalgskampagner, udgør en vigtig mulighed for kommunikation mellem dig og dine kunder.

3 lektioner er set

 1. Oprettelse af en gnidningsfri e-handelsoplevelse

 2. Produktpromovering og merchandising

 3. Retargeting til e-handel

3 lektioner er set
Mere info Luk

Læg en onlinemarketingstrategi

I dette emne viser vi dig, hvordan du udarbejder en optimal onlinemarketingstrategi. Du får oplysninger om alt lige fra identifikation af mål til sporing af resultater. Find ud af, hvordan du skiller dig ud fra konkurrenterne, og hvordan du når ud til kunderne på hvert eneste trin i processen.

5 lektioner er set

 1. Fordelene ved en onlinestrategi

 2. Markedsføring af en virksomhed online

 3. Få indsigt i kundernes adfærd

 4. Sådan skiller du dig ud fra konkurrenterne

 5. Brug mål som et middel til at opnå bedre resultater

5 lektioner er set
Mere info Luk

Kom godt i gang med content marketing

Content marketing er en glimrende metode til at skabe større tillid og øge websitetrafikken. I dette emne får du oplysninger om, hvordan du udarbejder indhold til onlinemålgrupper, organiserer produktion og promovering, vælger det rette format til det aktuelle indhold og sporer dine resultater med content marketing.

6 lektioner er set

 1. Introduktion til content marketing

 2. Få større viden om dine onlinekunder

 3. Sådan vælger du det rette format til dit indhold

 4. Udarbejdelse af indhold til onlinemålgrupper

 5. Nå ud til den relevante målgruppe med dit indhold

 6. Sådan måler du dine content marketing-resultater

6 lektioner er set
Mere info Luk

Omsæt data til konkret indsigt

Hvis du ved, hvordan du skal omsætte digitale data til konkret, handlingsrettet indsigt, kan du opnå bedre onlinekampagneresultater og få lettere ved at nå dine mål. I dette emne får du oplysninger om datacyklussen samt oplysninger om, hvordan rådata kan omsættes til handlingsrettet indsigt, og hvilke værktøjer du kan bruge som en hjælp til at sikre effektiv administration af digitale data. Vi kommer også ind på, hvordan oplysninger skal præsenteres for at gøre størst indtryk på målgruppen.

5 lektioner er set

 1. Brug data til at få større indsigt i målgrupper

 2. Om datacyklussen

 3. Handlingsrettet indsigt via dine data

 4. Administerer din data ved hjælp af regneark

 5. Sådan præsenterer du data effektivt

5 lektioner er set
Mere info Luk

De første skridt på vejen til succes på nettet

Der er mange metoder, du kan bruge, når du vil promovere din virksomhed online, men inden du går i gang, bør du sætte dig ind i, hvordan de forskellige digitale kanaler fungerer, hvilke muligheder der er de bedste for dig, og hvordan du lægger en klart defineret plan eller strategi, der kan hjælpe dig med at nå dine mål og vurdere dine resultater.

4 lektioner er set

 1. Dine onlinemål

 2. Opbygning af en tilstedeværelse på nettet

 3. Markedsføring af din tilstedeværelse på nettet

 4. Analysér og tilpas

4 lektioner er set
Mere info Luk

Skab kontakt via e-mail

Mailmarketing er en glimrende metode til at nå ud til potentielle kunder og holde kontakten ved lige med dem, der allerede er blevet kunder hos dig. Dette emne giver dig grundlæggende oplysninger om, hvordan du opretter en effektiv mailmarketingkampagne, lige fra oplysninger om, hvordan du opretter en liste over kontaktpersoner, til oplysninger om, hvordan du får dine mails til at skille sig ud fra mængden.

5 lektioner er set

 1. Grundlæggende om e-mailmarkedsføring

 2. Muligheder for e-mailmarkedsføring

 3. Udarbejdelse af gode markedsførings-e-mails

 4. Administration af vellykkede e-mailkampagner

 5. Måling af resultater i forbindelse med marketing via mail

5 lektioner er set
Mere info Luk

Bliv opdaget via søgning

Søgemaskineoptimering, eller SEO, kan lyde som en ordentlig mundfuld, men når først du har sat dig ind i, hvordan søgemaskiner fungerer, er du allerede godt på vej til at blive fortrolig med SEO. Find ud af, hvordan du lægger en SEO-plan, der kan tilpasses, og finder frem til de mest effektive søgeord, og få oplysninger om, hvilke værktøjer du kan bruge til at måle de ting, der gør en forskel.

5 lektioner er set

 1. Introduktion til søgemaskineoptimering (SEO)

 2. Vigtigheden af en SEO-plan

 3. SEO-processen

 4. Sådan vælger du søgeord

 5. Opstilling af realistiske SEO-mål

5 lektioner er set
Mere info Luk

Skab opmærksomhed via søgeannoncer

Søgemaskinemarkedsføring (SEM) giver dig masser af muligheder for at promovere din tjeneste eller dit produkt. Du kan bruge onlineannoncering som et middel til at nå ud til potentielle kunder ved at målrette specifikt mod dem, der viser interesse for dit website. Find ud af, hvordan en SEM-auktion fungerer, og hvilke elementer det er vigtigt at have styr på, så du kan oprette annoncer, der skiller sig ud fra mængden.

4 lektioner er set

 1. Introduktion til søgemaskinemarkedsføring (SEM)

 2. SEM-auktionen

 3. Hvad er et godt søgeord?

 4. Få dine annoncer til at skille sig ud

4 lektioner er set
Mere info Luk

Kom godt i gang med analytics

Via webanalyse kan du få en hel masse oplysninger om brugerne af dit website, og via en klar og tydelig definition af dine forretningsmæssige mål kan du derefter bruge analysedataene som en hjælp til at justere og optimere dit website og nå dine mål.

3 lektioner er set

 1. Hvad er webanalyse?

 2. Sådan kan webanalyse hjælpe dig

 3. Sporing af specifikke mål med webanalyse

3 lektioner er set
Mere info Luk

Skab opmærksomhed lokalt

Hvis du har en fysisk butik, er du nødt til at have styr på lokal onlinemarketing for at nå ud til potentielle kunder. Sørg for at gøre din butik "synlig" for folk i nærområdet ved at oprette en fortegnelse i lokalindeks, bruge mobilmarkedsføring og give din virksomhed en markant profil i forbindelse med lokal søgning.

2 lektioner er set

 1. Markedsføring mod lokalområdet

 2. Fordelen ved lokale fortegnelser

2 lektioner er set
Mere info Luk

Skab opmærksomhed med sociale medier

Stort set alle bruger de sociale medier, så det er vigtigt, at din virksomhed også er repræsenteret der. Udnyt de muligheder, som de mest populære netværk for sociale medier giver dig, ved at danne dig et overblik over argumenterne for at være repræsenteret der, tilmelde dig de rette websites for sociale medier og styrke din profil via aktiv brug af de relevante netværk.

4 lektioner er set

 1. Grundlæggende oplysninger om sociale medier

 2. Brug de sociale medier, der passer til dig

 3. Opstilling af dine mål for de sociale medier

 4. Sådan opretter du en profil på de sociale medier

4 lektioner er set
Mere info Luk

Opdag mulighederne ved mobil

Rigtigt mange mennesker søger på nettet, når de er på farten, så det er vigtigt for virksomheder at have en markant profil med hensyn til mobilannoncering. Få oplysninger om forskellene på mobilwebsites og mobilapps, om SEO til mobilsøgning og om, hvilken type mobilmarkedsføring der er den optimale i forhold til dine konkrete mål.

3 lektioner er set

 1. (R)evolutionen inden for brugen af mobilenheder

 2. Få en forståelse af mobilinternettet og mobilapps

 3. Få en forståelse af mobilapps

3 lektioner er set
Mere info Luk

Annoncér på andre hjemmesider

Hvis du både bruger display- og søgemaskineannoncering, kan du maksimere din synlighed online. Få oplysninger om fordelene ved og forskellen på display- og søgeannoncer og om, hvordan du finder frem til og målretter mod den rette målgruppe, så du er i stand til at strukturere dine annoncekampagner optimalt.

3 lektioner er set

 1. Hvad er displayannoncering?

 2. Søgeannoncering ift. displayannoncering

 3. Værd at vide om displayannoncering

3 lektioner er set
Mere info Luk

Udvid internationalt

Er du klar til at annoncere globalt? Inden du lancerer dine produkter eller tjenester for en international målgruppe, er det vigtigt, at du "validerer" de nye markeder, sætter dig ind i forskellen på oversættelse og lokalisering og sikrer dig, at du har den tekniske infrastruktur, der er nødvendig for at kunne administrere det hele. Når du er sikker på, at du har et solidt grundlag, kan du begynde at overveje at annoncere i udlandet, så dine marketingbudskaber når ud til de rette personer, uanset hvor de befinder sig.

7 lektioner er set

 1. Introduktion til international markedsføring og eksport

 2. Validering af dit nye marked

 3. At blive forstået i udlandet

 4. Annoncér på tværs af grænser

 5. De supportsystemer, du får brug for

 6. Hjælp kunder i udlandet med at købe dine produkter

 7. Levering til kunder over hele verden

7 lektioner er set
Mere info Luk

Opbyg din onlinebutik

Find ud af, hvordan du sælger dine produkter online via effektiv e-handel. I dette emne starter vi fra bunden med oplysninger om alt, lige fra oprettelse af en onlinebutik til betalingsmetoder og ordreadministration, så du er rigtigt godt rustet.

2 lektioner er set

 1. Brug af e-handel til at sælge

 2. Modtagelse af betaling og styring af ordrer

2 lektioner er set
Mere info Luk

Læg en onlinemarketingstrategi

I dette emne viser vi dig, hvordan du udarbejder en optimal onlinemarketingstrategi. Du får oplysninger om alt lige fra identifikation af mål til sporing af resultater. Find ud af, hvordan du skiller dig ud fra konkurrenterne, og hvordan du når ud til kunderne på hvert eneste trin i processen.

5 lektioner er set

 1. Fordelene ved en onlinestrategi

 2. Markedsføring af en virksomhed online

 3. Få indsigt i kundernes adfærd

 4. Sådan skiller du dig ud fra konkurrenterne

 5. Brug mål som et middel til at opnå bedre resultater

5 lektioner er set
Mere info Luk

Omsæt data til konkret indsigt

Hvis du ved, hvordan du skal omsætte digitale data til konkret, handlingsrettet indsigt, kan du opnå bedre onlinekampagneresultater og få lettere ved at nå dine mål. I dette emne får du oplysninger om datacyklussen samt oplysninger om, hvordan rådata kan omsættes til handlingsrettet indsigt, og hvilke værktøjer du kan bruge som en hjælp til at sikre effektiv administration af digitale data. Vi kommer også ind på, hvordan oplysninger skal præsenteres for at gøre størst indtryk på målgruppen.

5 lektioner er set

 1. Brug data til at få større indsigt i målgrupper

 2. Om datacyklussen

 3. Handlingsrettet indsigt via dine data

 4. Administerer din data ved hjælp af regneark

 5. Sådan præsenterer du data effektivt

5 lektioner er set
Mere info Luk
Bonusmateriale
Brug selvpromovering som et middel til at få større selvtillid
Brug selvpromovering som et middel til at få større selvtillid

Hvis du har lært at tale åbent om dine resultater, gør du det lettere for andre at få overblik over dine styrker og kompetencer. I disse videoer får du en introduktion til begrebet selvpromovering, en forklaring på, hvorfor det kan være svært at promovere sig selv, og nogle nyttige værktøjer og tips, du kan bruge til at få større selvtillid og selvværd.

Få flere oplysninger
Sådan får du den ønskede stilling
Sådan får du den ønskede stilling

Med de rette værktøjer og kompetencer i bagagen er dit ønskejob inden for rækkevidde. I disse videoer får du oplysninger om, hvordan du finpudser dit CV og din ansøgning, styrker din onlineprofil, forbereder dig til jobsamtaler og får styr på hele jobsøgningsprocessen, lige fra start til slut.

Få flere oplysninger
Øg produktiviteten
Øg produktiviteten

Effektiv administration af den tid, der er til rådighed, er altafgørende for produktiviteten. Få oplysninger om, hvordan du kan øge produktiviteten ved hjælp af samarbejdsorienterede værktøjer "i skyen", og om, hvordan du kan effektivisere arbejdsgangen via prioritering og delegering af opgaver.

Få flere oplysninger
Sådan gør du din virksomhed mere sikker online
Sådan gør du din virksomhed mere sikker online

Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger bør prioriteres meget højt i enhver virksomhed. I disse videoer får du grundlæggende oplysninger om onlinesikkerhed, så du kan finde ud af, hvad der er relevant i forhold til din egen virksomhed og dine medarbejdere samt brugere og kunder. Sørg altid for at rådføre dig med en sikkerhedsekspert, som kan skræddersy et sikkerhedsprogram i henhold til dine unikke forretningsmæssige behov.

Få flere oplysninger
Introduktion til maskinlæring
Introduktion til maskinlæring

Maskinlæring er et effektivt nyt værktøj til løsning af en lang række problemer, lige fra filtrering af en billedsamling til nogle af de allerstørste problemer i den moderne verden, heriblandt de sundheds- og miljørelaterede udfordringer. I disse videoer kommer vi ind på, hvad der kendetegner disse teknologiske løsninger, og hvordan de kan bruges til at skabe vækst i en virksomhed.

Få flere oplysninger
Introduktion til kode
Introduktion til kode

Langt de fleste ting, vi foretager os online, både i forbindelse med arbejde og i fritiden, er baseret på kode. I disse videoer får du oplysninger om, hvad kode egentlig er, hvorfor der er så mange forskellige kodesprog, og hvordan de bliver brugt til konkrete opgaver. Og vigtigst af alt: Du får også oplysninger om, hvorfor det kan være en fordel for dig at have et grundlæggende kendskab til kode.

Få flere oplysninger