Spørgsmål? Kommentarer? Fortæl os om det.

Vælg et emne

Generelt Emner Events Kontoopsætning Badges Certifikater Hjælp

Emme

Generelt

Hvad er Google Succes Online?

Google Succes Online er et initiativ, der giver dig de fornødne kompetencer og viden om den digitale verden til at opnå vækst – uanset om det er din virksomhed, din karriere eller bare din selvtillid, der trænger til et boost. Vores eksperter hjælper dig med at få succes. Initiativet er til gavn for alle, uanset kompetenceniveau, mål og baggrund.

Hvad er formålet med lanceringen af Google Succes Online?

Indsigt i, hvordan man får det optimale ud af nettet, kan gøre en enorm forskel for enkeltpersoner, virksomheder og sågar hele økonomier. Vi har som mål at give alle – også dig – den fornødne viden om den teknologiske revolution inden for den digitale verden til at opnå vækst.

Hvilket kompetenceniveau opnår jeg, når jeg har gennemført kurserne?

Der er praktisk talt ingen grænser for, hvad du kan opnå. Når du har set videoerne fra eksperter, som har haft de samme udfordringer som dig, er du langt bedre rustet til at promovere dig selv og din virksomhed online. Du får viden om, hvordan du når ud til den relevante målgruppe, og hvordan du bruger nettet til at nå dine mål.

Vordan kan Google Succes Onlines forbedre minevordan kan Google Succes Onlines forbedre mine?

Hvis bare man får hjælp fra de rette personer, er der uendelige muligheder for at udnytte nettet til at forbedre sine karrieremuligheder eller skabe vækst i sin virksomhed. Vores eksperter med praktisk erfaring hjælper dig gennem hele processen via videoer samt diverse aktiviteter og ressourcer. Målet er at give dig færdigheder, du kan omsætte til praksis med det samme.

Emme

Emner

Hvordan kommer jeg i gang med emnerne?

Har du gennemført diagnosetrinnet? Det er første skridt på vejen mod at få udarbejdet en personlig plan. Klik på "Opret en plan" et hvilket som helst sted på websitet for at komme i gang – det tager højst et par minutter. Du kan også vælge at springe diagnosetrinnet over og gå i dybden med emner på egen hånd ved at gå til afsnittet "Bibliotek" på dette website.

Kan jeg se selvstudierne i vilkårlig rækkefølge?

Ja. Du bestemmer selv, hvilken rækkefølge du ser videoselvstudierne i, og når du er klar til det, kan vi skræddersy en personlig kursusplan til dig.

Hvor lang tid har jeg til at fuldføre et selvstudie eller emne?

Du kan bruge lige så lang tid på selvstudier og emner, som du vil. Hvert eneste skridt her er et skridt i den rigtige retning!

Er der en grænse for, hvor mange gange jeg kan se et selvstudie?

Nej. Du kan se selvstudier og emner lige så tit, du vil.

Kan jeg selv oprette en personlig kursusplan?

Ja. Klik her for at gennemse emnerne i emnebiblioteket og oprette en personlig kursusplan, så du kan opnå større effektivitet i den digitale verden.

Hvad skal der til for at bestå et emne?

Når du er færdig med et emne, bliver du bedt om at besvare nogle spørgsmål i en bedømmelsesquiz. Hvis du består, opnår du et badge inden for det pågældende emne.

Kan man være i gang med flere emner samtidigt?

Ja. Du kan starte på lige så mange emner, du vil, og gå videre til nye emner og fuldføre de øvrige senere. En statusangivelse på dit betjeningspanel viser dig, hvor langt du er nået.

Kan jeg downloade kursusindholdet?

Nej, ikke endnu, men du kan til enhver tid gå tilbage til Googles digitale værksted for at få adgang til de ressourcer, du skal bruge.

Der er noget af indholdet, jeg har spørgsmål til. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du har spørgsmål vedrørende din personlige plans indhold, kan du kontakte os via afsnittet "Kontakt os" på dette website.

Kan jeg springe over de dele af kursusplanen, jeg har godt styr på?

For at fuldføre hvert enkelt selvstudie skal du besvare de spørgsmål med flere svarmuligheder, du finder på siden med selvstudier. Hvis du føler, at du har godt styr på emnet, kan du måske besvare spørgsmålene uden at se videoen. Prøv bare.

Emme

Events

Hvornår er næste event?

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med information om vores planlagte events.

Er events til Google Succes Online gratis?

Det er altid gratis at deltage i Google Succes Online. Du skal bare tilmelde dig på forhånd.

Hvem leder undervisningen?

Undervisningen ledes af en af vores eksperter, som også giver praktisk vejledning.

Emme

Kontoopsætning

Hvordan opretter jeg en konto?

Er du klar til at deltage? Så skal du oprette en konto ved at vælge "Min profil" i menuen.

Hvordan sletter jeg min konto?

Vi er kede af, at du forlader os. Vælg "Min profil" på menuen for at slette din konto. Bemærk, at hvis du bruger en Google-konto til at logge ind, betyder sletning af din konto til Succes Online ikke, at din Google-konto slettes, og den påvirkes heller ikke på anden måde. Hvis du derimod sletter din Google-konto, slettes din konto til Succes Online automatisk sammen med de data, der er knyttet til denne konto.

Hvad er diagnosetrinnet?

Der er hundredvis af ressourcer inden for en lang række emner i Succes Online, men du behøver ikke gennemgå hele materialet. Vi hjælper dig med at oprette en personlig kursusplan, som kun indeholder de emner, der er relevante for dig. Klik på "Opret en plan" hvor som helst på websitet for at fortælle os om dine mål, så vi kan finde ud af, præcis hvad der skal indgå i din personlige plan. Hvis du skulle falde over et emne, som ikke er med i din plan, men som du gerne vil vide mere om, er du naturligvis velkommen til at undersøge det nærmere.

Er diagnosetrinnet obligatorisk?

Nej, du kan frit vælge at starte på et kursus. Vi anbefaler dog at finde nogle specifikke emner, som er relevante for dig.

Hvad koster det?

Det er altid gratis at deltage i tilbud med Succes Online.

Hvordan redigerer jeg mine kontooplysninger?

Vælg "Min profil" for at redigere dine kontooplysninger.

Emme

Badges

Hvad er et badge i denne sammenhæng?

Et badge er en digital anerkendelse, du får, når du har fuldført et emne i Succes Online. Det er en præmie, du kan prale med over for dine venner og familiemedlemmer (og din chef!). Du kan få flere oplysninger om denne type badges på adressen openbadges.org.

Hvad skal jeg gøre for at få tildelt et badge?

Du får tildelt et badge, når du har fuldført alle moduler inden for et emne og bestået den afsluttende bedømmelsesquiz for det pågældende emne.

Hvad kan badget bruges til?

Du kan bruge dine badges til at demonstrere dit kompetenceniveau over for venner, kolleger og kunder på de sociale netværk. Du kan f.eks. vise dit badge på din LinkedIn-profil eller medtage det i dit CV som dokumentation for dit kompetenceniveau. Det er jo ingen skam at prale, hvis man har noget at have det i...

Emme

Certifikater

Hvad er et certifikat i denne sammenhæng?

Et certifikat er et dokument, som er godkendt af IAB (Internet Advertising Bureau), og som viser, at du har fuldført samtlige emner på Succes Online. Du kan bruge certifikatet til at demonstrere dit kompetenceniveau over for kunder, chefer, lærere og venner. Der er med andre ord ingen grund til at tøve: Sæt kurs mod større anerkendelse via emnebiblioteket!

Hvem tildeler certifikatet?

Vi sender dig certifikatet via mail, når du har fuldført samtlige emner i emnebiblioteket. En statusangivelse på dit betjeningspanel viser dig, hvor langt du er nået, og hvilke emner du mangler at fuldføre.

Hvordan opnår jeg certifikatet?

Du opnår certifikatet, når du har fuldført samtlige emner i Google Succes Online.

Er certifikatet et officielt dokument?

Nej, certifikatet er ikke et officielt dokument, der kan bruges som dokumentation over for universiteter eller offentlige myndigheder. Det er et bevis på, at du har opnået et højt kompetenceniveau inden for emner med relation til den digitale verden.

Hvor lang tid tager det typisk at blive certificeret?

En af de helt store fordele ved Succes Online er, at man selv bestemmer tempoet. Nogle "pløjer" lige igennem på nogle få timer, mens andre bruger flere måneder. Vi har konstateret, at folk i gennemsnit bruger ca. 10 timer på at blive certificeret.

Hvordan modtager jeg certifikatet?

Du får automatisk tilsendt certifikatet i PDF-format via mail, når du har bestået den sidste test. Du kan downloade og udskrive PDF-filen efter behov.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit certifikat?

Du kan til enhver tid gå tilbage til betjeningspanelet og downloade certifikatet igen.

Emme

Hjælp

Websitet fungerer ikke, som det skal. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du har spørgsmål eller lignende vedrørende vores website, kan du sende os en besked via "Kontakt os"-formularen her.

Hvilke browsere understøttes?

Vores platform understøtter alle de browsere, der benyttes i dag.

Hvordan bliver jeg en del af fællesskabet?

Du kan blive en del af fællesskabet via følgende sociale kanaler: Twitter, Facebook og Google+.

Kan jeg fuldføre emnerne via min tablet eller smartphone?

Ja. Platformen er optimeret til alle skærmtyper og -størrelser.

Jeg kan ikke få adgang til kurset.

Det beklager vi. Send os en besked via Kontakt os-formularen.

Hvordan sletter jeg min konto og mine kontodata?

Klik her for at slette din konto.