Grundprincipperne inden for digital marketing - Google Succes Online
certification
Inkluderer et certifikat

Grundprincipperne inden for digital marketing

Få grundlæggende oplysninger om digital marketing, så du kan skabe vækst i din virksomhed eller forbedre dine karrieremuligheder.

  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
Grundprincipperne inden for digital marketing
Detaljer om kurset reorder Moduler: 26 access_time Timer: 40 Nybegynder Gratis
Kursusspecifikationer
  • IAB-akkrediteret
  • Videoselvstudier
  • Ingen adgangsbegrænsning
  • Anerkendt certificering

Om dette kursus

Få grundlæggende oplysninger om digital marketing via vores gratis IAB-akkrediterede kursus. Der er 26 forskellige kursusmoduler, som alle er udviklet af Google-specialister, og modulerne er propfyldt med praktiske øvelser og eksempler, så du kan se, hvordan du kan omsætte din viden til konkrete handlinger.

Gode grunde til at blive certificeret

Gode grunde til at blive certificeret

Gør dit cv bedre

Accordion aria label lukket

Når du er certificeret, kan potentielle arbejdsgivere se, at du har indsigt i de vigtigste begreber i forbindelse med digital marketing. Du kan også føje kvalificeringen til dit cv og nemt uploade den til din LinkedIn-profil.

Få den ønskede stilling

Accordion aria label lukket

Certificeringen er et bevis på dine kompetencer inden for digital marketing og din motivation for at lære mere. Det er to altafgørende præmisser i det moderne erhvervsliv, og de kan være med til at øge dine chancer for at få den ønskede stilling.

Giv dine karrieremuligheder et boost

Accordion aria label lukket

Større viden om digital marketing kan forbedre dine muligheder for at få en bestemt stilling, blive forfremmet eller komme ind på en helt ny karrierevej.

Sådan fungerer det

1

Lær nye færdigheder med vores små, overskuelige videoselvstudier, og test så din viden med en hurtig quiz.

2

Bestå den endelige eksamen med 40 spørgsmål, og bliv certificeret.

3

Download og præsenter dine nye kvalifikationer på LinkedIn og i dit CV.

Moduler (26)

Færdigheder, som du kommer til at få

insert_chart_outlined

Analyse og dataindsigt

I denne introduktion til Google Analytics viser vi dig, hvordan du indsamler og analyserer brugerdata og omdanner dem til handlingsrettet indsigt.

timeline

Virksomhedsstrategi

Se, hvordan du definerer og sporer klare mål, segmenterer målgrupper og analyserer data for at forbedre dine onlinemarketingaktiviteter.

chrome_reader_mode

Content marketing

Se, hvordan du øger brandbevidstheden og får flere konverteringer ved at oprette og distribuere indhold med høj værdi til potentielle kunder.

picture_in_picture

Displayannoncering

Bliv bemærket online ved at identificere de rette målgrupper, annoncenetværk og strategier for dine displayannoncer.

shopping_basket

E-handel

Alle de strategier og værktøjer, du har brug for til at opbygge en netbutik, sælge effektivt online og optimere brugeroplevelsen.

mail_outline

Email Marketing

Kend grundprincipperne inden for marketing via mail, herunder hvordan man sporer svar, opretter enkle landingssider og bruger A/B-test.

person_pin_circle

Lokal marketing

Nå ud til og engager potentielle kunder i nærheden ved hjælp af profiler på platforme og medier, mobilmarketing og opbygning af en tilstedeværelse i lokale søgninger.

phone_android

Mobil

Lær forskellene på mobilwebsites og apps, og begynd at udvikle de mest effektive SEO- og annonceringsstrategier til mobilenheder.

find_in_page

SEM

I denne introduktion til Google Ads kan du lære om de forskellige tilgængelige undersøgelsesværktøjer og om, hvordan du vælger søgeord og optimerer kampagner for at få et bedre afkast.

pageview

SEO

Forstå forskellene på organisk og betalt søgning, lær, hvordan du udvikler den mest effektive SEO-plan, og optimer websider, så brugerne lettere kan finde indhold.

textsms

Sociale medier

Find ud af, hvordan du identificerer de rette sociale netværkssider, skaber godt indhold, som brugere vil elske, og måler din succes.

play_circle_outline

Video

Find ud af, hvordan du integrerer video i en onlinestrategi, opretter videoannoncer på et lille budget og sikrer, at de ses af de rette personer.

important_devices

Websideoptimering

Identificer de rette digitale kanaler, der vil hjælpe dig med at nå dine forretningsmål og skabe bedre onlineoplevelser for brugerne.

Succeshistorier

Over 300.000 personer har allerede opnået denne kvalifikation og er i fuld gang med at bruge den som et middel til at forbedre deres karrieremuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et certifikat i denne sammenhæng?

Accordion aria label lukket

Et certifikat er et dokument, som er godkendt af IAB (Internet Advertising Bureau), og som viser, at du har fuldført samtlige emner på Succes Online. Du kan bruge certifikatet til at demonstrere dit kompetenceniveau over for kunder, chefer, lærere og venner. Der er med andre ord ingen grund til at tøve: Sæt kurs mod større anerkendelse via emnebiblioteket!

Hvem tildeler certifikatet?

Accordion aria label lukket

Vi sender dig certifikatet via mail, når du har fuldført samtlige emner i emnebiblioteket. En statusangivelse på dit betjeningspanel viser dig, hvor langt du er nået, og hvilke emner du mangler at fuldføre.

Hvordan opnår jeg certifikatet?

Accordion aria label lukket

Du opnår certifikatet, når du har fuldført samtlige emner i Google Succes Online.

Er certifikatet et officielt dokument?

Accordion aria label lukket

Nej, certifikatet er ikke et officielt dokument, der kan bruges som dokumentation over for universiteter eller offentlige myndigheder. Det er et bevis på, at du har opnået et højt kompetenceniveau inden for emner med relation til den digitale verden.

Hvor lang tid tager det typisk at blive certificeret?

Accordion aria label lukket

En af de helt store fordele ved Succes Online er, at man selv bestemmer tempoet. Nogle "pløjer" lige igennem på nogle få timer, mens andre bruger flere måneder. Vi har konstateret, at folk i gennemsnit bruger ca. 10 timer på at blive certificeret.

Hvordan modtager jeg certifikatet?

Accordion aria label lukket

Du får automatisk tilsendt certifikatet i PDF-format via mail, når du har bestået den sidste test. Du kan downloade og udskrive PDF-filen efter behov.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit certifikat?

Accordion aria label lukket

Du kan til enhver tid gå tilbage til betjeningspanelet og downloade certifikatet igen.

Se alle ofte stillede spørgsmål
Start i dag, og bliv certificeret i grundprincipperne inden for digital marketing. Start gratis kursus