Log ind
Overskrift hovedmenuen Hjem Emnebibliotek E-learning Arrangementer Partnere Mere arrow_drop_down FAQ Om Succes Online Feedback Vækstmotor
E-learning
  • I samarbejde med:

Få et certifikat fra Google i online markedsføring.

Kickstart din karriere med træning i online markedsføring fra Succes Onlines Digitale Værksted. I disse gratis online-lektioner lærer du om forskellige emner som f.eks. søgemaskiner, sociale medier, analytics og mere.

Start med at lære

Hvad er fordelene ved Googles certifikat?

Certificeringen fra Succes Online er en god tilføjelse til dit CV: Den viser, at du har vigtige færdigheder inden for digital markedsføring, og at du er motiveret til at lære - to væsentlige kvaliteter for din fremtidige karriere.

Hvem er det for?

Studerende og jobsøgende. For dig, som ønsker at komme i gang med online markedsføring, forbedre dine evner eller ønsker at få dit CV til at skille sig ud.

Sådan virker det

Platformen er gratis. Tilmeld dig nu og bestem selv hvilke af de 23 emner, du vil begynde med. Emnerne består af forskellige lektioner omkring online markedsføring. Efter hver lektion kan du teste din viden med en kort quiz, og når du har fuldført alle emner, er der en afsluttende test. Når alt er bestået, kan du downloade dit Google-certifikat i online markedsføring.

Brug din viden

Sæt hvad du har lært på prøve, og få råd om, hvordan du bruger din viden i praksis.

Følg din fremgang

Din personlige oversigt vil holde dig motiveret, på rette vej og underholdt.

Bliv ved!

Udforsk de mange måder, du kan vækste en virksomhed og få flere kunder. Hvis du gennemfører alle emner, så bliver du endda certificeret.

Online marketing under teleskopet

Kikkertland er en lille specialbutik i Aalborg, som sælger udstyr, der får dig tættere på ting, stort eller småt. Ifølge, Ejeren, Anne Nielsen har online marketing gjort dem nemmere at finde. Det har ikke kun haft en betydning på nettet, men det kan også mærkes i den fysiske butik, hvor folk kommer fra hele Jylland.

Smagen af det gode liv

RetNemt.dk tilbyder lækre, varierede og nemme måltider på tværs af Danmark. Ifølge direktøren, Klaus Toft Nørgaard, har online marketing hjulpet dem med at finde mange gode nye kunder, på en kosteffektiv måde. Det har også resulteret i, at virksomheden er vokset fra 15 til 26 medarbejder på bare halvandet år.