Om Succes Online

Succes Online

Siden 2012 har Succes Online afholdt gratis arrangementer i hele landet og undervist mere end 33.000 virksomheder, studerende og ledige i digitale værktøjer. Undervisningen fra Succes Online har hjulpet en lang række virksomheder med at vokse og sørget for, at studerende og ledige er kommet i arbejde, samt sikret, at virksomheder har fundet de rette medarbejdere. Målsætningen for 2018 er klar: alle borgere og virksomheder skal have mulighed for at opkvalificere deres digitale kompetencer gratis gennem Succes Online. Bag initiativet står Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Dansk Erhverv, ASE, FDIH, IT-Branchen og IVÆKST.

Det Digitale Læringshus

Google Succes Onlines Digitale Læringshus ligger på Nørrebrogade i København. Her tilbyder vi hver eneste dag gratis arrangementer til dig. Du kan forbedre dine faglige kompetencer, når du f.eks. deltager i workshops eller MasterClasses i digital markedsføring, få karriererådgivning, lære om din online sikkerhed eller blive Digital Koordinator i en virksomhed. Københavns Kommune er aktivitetspartner i Det Digitale Læringshus og afholder ugentlige aktiviteter. Du vil derfor møde konsulenter fra Københavns Kommune i huset, som kan svare på spørgsmål om din jobsøgning.

Danmark som digital frontløber

Digitalisering og ny teknologi baner vejen for nye muligheder for borgere, virksomheder og samfund, fordi det giver øget økonomisk vækst, forbedrer livskvalitet og skaber nye, gode jobs. Danmark er et af de lande i verden, der har været først og hurtigst til at omfavne digitaliseringen, men der er et stort behov for uddannelse og omskoling, hvis alle skal have del i gevinsterne ved digitalisering. Succes Online giver derfor alle danskere mulighed for at udnytte gevinsterne ved digitalisering ved at tilbyde gratis undervisning til alle.