ΣΥΝΔΕΣΗ
Κεφαλίδα Κύριο μενού Αρχική σελίδα Βιβλιοθήκη Θεμάτων Για Φοιτητές Συναντήστε μας Συνεργάτες Περισσότερα arrow_drop_down Τάσεις και Εργαλεία Συχνές ερωτήσεις Πείτε μας τα σχόλια σας Μοχλός Ανάπτυξης launch
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ONLINE

Το Grow Greek Tourism Online δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις αλλά και φοιτητές και αποφοίτους να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις ψηφιακές δεξιότητες τους μέσα απο συναντήσεις και σεμινάρια.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Οι Online Advisors του Grow Greek Tourism Online θα είναι διαθέσιμοι να εκπαιδεύσουν και να βοηθήσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις να καταχωρίσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες επικοινωνίας (όπως οι ώρες λειτουργίας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και τη διεύθυνση) στους χάρτες και την αναζήτηση μέσω του Google My Business. Οι Online Advisors θα παρέχουν επιπρόσθετα στις επιχειρήσεις τη δωρεάν δημιουργία μίας εικονικής περιήγησης 360 μοιρών, η οποία θα φιλοξενείται στην πλατφόρμα Google Street View και θα επιτρέπει στους δυνητικούς επισκέπτες των επιχειρήσεων να περιηγηθούν στο εσωτερικό τους πριν ακόμα φτάσουν στο νησί.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες του ψηφιακού marketing θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε και να ενισχύσετε τις ψηφιακές σας δεξιότητες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Εγγραφείτε στα σεμινάρια για φοιτητές, αποφοίτους αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες. Mε τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας θα εμπλουτίσετε τις ψηφιακές σας γνώσεις από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού marketing.