Τι είναι η Ψηφιακή Ευημερία; - Google Grow Greek Tourism Online

Τι είναι η Ψηφιακή Ευημερία;

Μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε και να διατηρήσετε σωστές τεχνολογικές συνήθειες.

Τι είναι η Ψηφιακή Ευημερία;

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων στις μέρες μας. Ωστόσο, πώς είμαστε σίγουροι ότι πραγματικά βελτιώνει τη ζωή μας, αντί να αποσπά την προσοχή μας από τα σοβαρά θέματα; Σε αυτήν την ενότητα, θα ανακαλύψετε γιατί είναι τόσο σημαντική μια υγιής σχέση με την τεχνολογία και πώς μπορείτε να αντιληφθείτε καλύτερα τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Επίσης, θα μάθετε για τα διάφορα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να αναπτύξετε και να διατηρήσετε σωστές τεχνολογικές συνήθειες.

Λεπτομέρειες μαθήματος reorder Ενότητες: 1 access_time Ώρες: 1 Αρχάριος Δωρεάν
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
  • Σύντομα βίντεο
  • Περιεχόμενο που βασίζεται σε ειδικούς
  • Συμβουλές που εφαρμόζονται εύκολα
  • Απεριόριστη πρόσβαση

Πώς λειτουργεί

Εγγραφείτε σε ένα μάθημα

Επιλέξτε το κατάλληλο μάθημα για εσάς και κάντε το επόμενο βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους εκμάθησης που έχετε θέσει.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας μέσω της σελίδας "Το πλάνο μου".

Ολοκληρώστε τα κουίζ της κάθε ενότητας

Αποκτήστε νέες δεξιότητες με σύντομα βίντεο εκμάθησης και, στη συνέχεια, ελέγξτε τις γνώσεις σας με ένα σύντομο κουίζ.

Δεξιότητες που θα αποκτήσετε

favorite_border

Ψηφιακή Ευημερία

Εξερευνήστε τρόπους για να διαμορφώσετε υγιέστερες σχέσεις με την τεχνολογία και να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του χρόνου που αφιερώνετε στο διαδίκτυο.

access_time

Διαχείριση χρόνου

Κατανοήστε πώς να βάζετε προτεραιότητα στον φόρτο εργασίας σας, να αναθέτετε εργασίες και να αξιοποιείτε στο μέγιστο την εργασιακή σας ημέρα.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Grow Greek Tourism Online;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Το Grow Greek Tourism Online είναι μια πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Στόχο έχει να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας γύρω από το ψηφιακό marketing. Ανεξάρτητα από τις δεξιότητες ή το επίπεδο γνώσης που έχετε, η ψηφιακή πλατφόρμα Grow Greek Tourism Online φιλοδοξεί να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας παρέχοντας διαδικτυακά μαθήματα, αλλά και workshop σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Γιατί η Google επενδύει στην πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες*, οι επιχειρήσεις με ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο αναπτύσσονται με υπερδιπλάσιους ρυθμούς και δημιουργούν διπλάσιο αριθμό θέσεων εργασίας, σε σύγκριση με τις επιχειρήσεις χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο. Μέσα από την καλλιέργεια και ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων ιδιωτών και επιχειρήσεων, φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε άτομα και επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή κοινωνία σήμερα, αλλά και στο μέλλον. *Internet Matters, McKinsey & Company, 2011, A Report On Growing Micro Businesses, Lord Young for HM Government, 2013 "

Τι γνώσεις και δεξιότητες θα έχω αποκτήσει μετά την ολοκλήρωση των Online μαθημάτων ;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Από το εκπαιδευτικό υλικό του Grow Greek Tourism Online μπορείτε να επωφεληθείτε με διάφορους τρόπους, είτε έχετε μια επιχείρηση και αναζητάτε τρόπους να την αναπτύξετε, είτε ενδιαφέρεστε απλώς να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας στο ψηφιακό marketing. Εάν είστε επαγγελματίας, η παρακολούθηση των δωρεάν εκπαιδευτικών βίντεο θα σας καθοδηγήσει στην σωστή ανάπτυξη και προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Θα μάθετε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε ώστε να προσελκύσετε τους κατάλληλους χρήστες που ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας, καθώς και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το διαδίκτυο για την επίτευξη των στόχων σας. Εάν σας ενδιαφέρει η βελτίωση της γνώσης σας στο διαδικτυακό marketing, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία όπως επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναλυτικά στοιχεία, μηχανές αναζήτησης κ.α.

Μπορεί το Grow Greek Tourism Online να με βοηθήσει στην καριέρα μου ή/και στην επιχείρησή μου;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Φυσικά, δείχνοντάς σας στην πράξη τους τρόπους αξιοποίησης του Διαδικτύου για την ανάπτυξη της επιχείρησης και της καριέρας σας. Ο Σπύρος και η Μαρία θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα μέσα από τα βίντεο εκμάθησης. Έτσι, θα αποκτήσετε γρήγορα ψηφιακές δεξιότητες όχι μόνο χρήσιμες, αλλά και πρακτικά εφαρμόσιμες.

Εμφάνιση όλων των Συχνών Ερωτήσεων
Ξεκινήστε σήμερα Έναρξη δωρεάν μαθήματος