ΣΥΝΔΕΣΗ
Κεφαλίδα Κύριο μενού Αρχική σελίδα Βιβλιοθήκη Θεμάτων Για Φοιτητές Συναντήστε μας Συνεργάτες Περισσότερα arrow_drop_down Τάσεις και Εργαλεία Συχνές ερωτήσεις Πείτε μας τα σχόλια σας Grow with Google
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ONLINE

Αξιοποιήστε το διαδίκτυο στο έπακρο

Μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ψηφιακές σας ικανότητες και να βελτιώσετε την online παρουσία της τουριστικής σας επιχείρησης, εντελώς δωρεάν.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ONLINE

Πως μπορείτε να επωφεληθείτε;

Τα δωρεάν εκπαιδευτικά video θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για το ψηφιακό marketing, ακολουθώντας το δικό σας ρυθμό. Επιλέξτε τα θέματα που θέλετε να μάθετε ή ολοκληρώστε όλα τα θέματα για να αποκτήσετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης από την Google και το IAB Europe.

Ορίστε τους στόχους σας

Δημιουργήστε ένα πλάνο εκμάθησης που είναι κατάλληλο για εσάς, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να κάνετε διαδικτυακές πωλήσεις, να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα στα social media ή απλώς να τραβήξετε την προσοχή στη δουλειά σας.

Αναπτύξτε τις γνώσεις σας

Παρακολουθήστε τα βίντεο εκμάθησης ή συναντήστε έναν από τους εξειδικευμένους Online Advisors του Grow Greek Tourism Online όταν αυτοί θα βρίσκονται στην περιοχή σας.

Εφαρμόστε τις γνώσεις σας

Δοκιμάστε όσα έχετε μάθει και λάβετε πρακτικές συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή των νέων σας δεξιοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας

Ο προσωπικός σας πίνακας ελέγχου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ενδιαφέρον σας, να παραμείνετε στο σωστό δρόμο αλλά και να διασκεδάσετε.

Συνεχίστε!

Εξερευνήστε πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να κερδίσετε νέους πελάτες. Μπορείτε ακόμα και να αποκτήσετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης της πλατφόρμας, ολοκληρώνοντας όλα τα θέματα του Grow Greek Tourism Online.

Χρήσιμες συμβουλές

Ο Σπύρος και η Μαρία θα σας καθοδηγήσουν βήμα βήμα στο πώς να επιτύχετε στο Internet. Ξεκινήστε μαζί τους σήμερα!

Μία απίστευτη ιδέα που κατέκτησε τα νερά της Μεσογείου

To να αλλάζεις τη θέα του δωματίου σου όσες φορές επιθυμείς απλά ρίχνοντας άγκυρα από παραλία σε παραλία, είναι απίστευτο. Το να μπορείς να προσφέρεις αυτή την υπηρεσία σε ταξιδιώτες απ' όλο τον κόσμο είναι κάτι μοναδικό και το internet το κάνει πραγματικότητα.

play_arrow BINTEO

Από ένα μικρό διαμέρισμα, σε όλο τον κόσμο

Η Αναΐς έστησε μια μικρή εταιρία διοργάνωσης γάμων σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα και
από το παράθυρο του υπολογιστή της στόχευσε με διαφημίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα
η ατζέντα της είναι κλεισμένη για τους εννέα επόμενους μήνες.

Το επόμενο βήμα μιας οικογενειακής επιχείρησης

Η οικογενειακή επιχείρηση εκδρομών και ξεναγήσεων Keytours που ξεκίνησε το 1963, πατούσε σταθερά στη γη, αλλά το online marketing και το Google Analytics της έδωσαν φτερά να πετάξει και να αυξήσει σημαντικά τους πελάτες της.

play_arrow BINTEO

Ζώντας στη φύση μακριά απ’ όλους, αλλά και τόσο κοντά

Ο Φραγκίσκος άφησε μια επιτυχημένη καριέρα στις Βρυξέλλες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: Μια αγροτουριστική φάρμα στη Λακωνία. Επενδύοντας με σωστή στρατηγική στο internet, κατάφερε σήμερα η επιχείρησή του να εμφανίζεται πρώτη στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

play_arrow ΒΙΝΤΕΟ