ΣΥΝΔΕΣΗ
Ευρωπαϊκό Βραβείο Ψηφιακών Δεξιοτήτων
Κεφαλίδα Κύριο μενού Αρχική σελίδα Βιβλιοθήκη Θεμάτων Για Φοιτητές Συναντήστε μας Συνεργάτες Περισσότερα arrow_drop_down Τάσεις & Εργαλεία Συχνές ερωτήσεις Πείτε μας τα σχόλια σας Μοχλός Ανάπτυξης launch
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ONLINE

Αξιοποιήστε το διαδίκτυο στο έπακρο

Μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online αλλά και τα σεμινάρια και τις συναντήσεις με τους Online Advisors σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ψηφιακές σας ικανότητες και να βελτιώσετε την online παρουσία της τουριστικής σας επιχείρησης, εντελώς δωρεάν.

Συμμετέχετε σε σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα

Δηλώστε συμμετοχή στα σεμινάρια "5 Βασικά Στοιχεία για μια Επιτυχημένη Διαδικτυακή Παρουσία" που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Συναντήστε τους online advisors

Mέσα από συναντήσεις με εξειδικευμένους Online Advisors, θα μάθετε πώς να βελτιώσετε την online παρουσία της τουριστικής σας επιχείρησης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ορίστε τους στόχους σας

Δημιουργήστε ένα πλάνο εκμάθησης που είναι κατάλληλο για εσάς, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να κάνετε διαδικτυακές πωλήσεις, να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα στα κοινωνικά μέσα ή απλώς να τραβήξετε την προσοχή στη δουλειά σας.

Αναπτύξτε τις γνώσεις σας

Παρακολουθήστε τα βίντεο εκμάθησης ή συναντήστε έναν από τους εξειδικευμένους Online Advisors του Grow Greek Tourism Online όταν αυτοί θα βρίσκονται στην περιοχή σας.

Εφαρμόστε τις γνώσεις σας

Δοκιμάστε όσα έχετε μάθει και λάβετε πρακτικές συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή των νέων σας δεξιοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας

Ο προσωπικός σας πίνακας ελέγχου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ενδιαφέρον σας, να παραμείνετε στο σωστό δρόμο αλλά και να διασκεδάσετε.

Συνεχίστε!

Εξερευνήστε πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να κερδίσετε νέους πελάτες. Μπορείτε ακόμα και να αποκτήσετε πιστοποίηση, ολοκληρώνοντας όλα τα θέματα του Grow Greek Tourism Online.

Μία απίστευτη ιδέα που κατέκτησε τα νερά της Μεσογείου

To να αλλάζεις τη θέα του δωματίου σου όσες φορές επιθυμείς απλά ρίχνοντας άγκυρα από παραλία σε παραλία, είναι απίστευτο. Το να μπορείς να προσφέρεις αυτή την υπηρεσία σε ταξιδιώτες απ' όλο τον κόσμο είναι κάτι μοναδικό και το internet το κάνει πραγματικότητα.

Από ένα μικρό διαμέρισμα, σε όλο τον κόσμο

Η Αναΐς έστησε μια μικρή εταιρία διοργάνωσης γάμων σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα και
από το παράθυρο του υπολογιστή της στόχευσε με διαφημίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα
η ατζέντα της είναι κλεισμένη για τους εννέα επόμενους μήνες.

Το επόμενο βήμα μιας οικογενειακής επιχείρησης

Η οικογενειακή επιχείρηση εκδρομών και ξεναγήσεων Keytours που ξεκίνησε το 1963, πατούσε σταθερά στη γη, αλλά το online marketing και το Google Analytics της έδωσαν φτερά να πετάξει και να αυξήσει σημαντικά τους πελάτες της.

Ζώντας στη φύση μακριά απ’ όλους, αλλά και τόσο κοντά

Ο Φραγκίσκος άφησε μια επιτυχημένη καριέρα στις Βρυξέλλες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: Μια αγροτουριστική φάρμα στη Λακωνία. Επενδύοντας με σωστή στρατηγική στο internet, κατάφερε σήμερα η επιχείρησή του να εμφανίζεται πρώτη στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

play_arrow ΒΙΝΤΕΟ

Συναντήστε τους!

Οι Online Advisors του Grow Greek Tourism Online σας παρέχουν δωρεάν συμβουλές για το πώς μπορείτε να αναπτύξετε την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας. Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα ή προγραμματίστε μια συνάντηση από κοντά.