GYIK

Témakör kiválasztása

Általános Témakörök Felhasználói beállítások Jelvények Tanúsítványok Támogatás

Téma

Általános

Mi az a Digital Workshop?

Frissítse fel online képességeit és ismereteit, amelyekkel felfuttathatja vállalkozását, előmozdíthatja karrierjét, vagy növelheti önbizalmát. A Digital Workshop tapasztalt szakértői segítenek majd az online siker elérésében. Ebből bárki sokat profitálhat készségeitől, céljaitól vagy hátterétől függetlenül.

Miért indította útjára a Google a Digital Workshop programot?

Ha az emberek megtanulják, hogy miként aknázhatják ki az internet előnyeit a legjobban, akkor magánszemélyek, vállalkozások és egész gazdaságok indulhatnak el a növekedés útján. Szeretnénk, ha – Önt is beleértve – mindenki rendelkezne azokkal a digitális készségekkel, amelyek a technológiai forradalom előnyeinek kiaknázásához és a fejlődésben való részvételhez szükségesek.

Milyen tudásra és készségekre tehetek szert a képzés elvégzésével?

A személyes fejlődésnek nincsenek határai! Miután megtekintette az Önnel egy csónakban evező, mindennapi szakértők oktatóvideóit, fejlesztheti azokat a készségeit, amelyekkel online népszerűsítheti saját magát és vállalkozását. Megtudhatja, miként keltheti fel a megfelelő emberek figyelmét, és hogyan használhatja ki leghatékonyabban az internetet céljai elérésére.

Miként segítheti a Digital Workshop a karrierem és/vagy a vállalkozásom fejlődését?

Az internet rengeteg előnyös lehetőséget kínál vállalkozása és karrierje számára, ha van egy jó tanára, aki bemutatja ezeket. Szakértőink oktatóvideók, feladatok és háttéranyagok segítségével kísérik végig az egyes lépéseken és kihívásokon. Saját tapasztalataiból tanulhat, és azonnal alkalmazható, valódi digitális készségekre tehet szert.

Téma

Témakörök

Hogyan kezdjek neki a témák feldolgozásának?

Elvégezte már a diagnosztikai vizsgálatot? Ha nem, ez az első lépés a személyes terv összeállításához. A kezdéshez kattintson bárhol az oldalon a „Terv létrehozása” lehetőségre – egy-két perc az egész. A diagnosztikát át is ugorhatja, és önállóan is felfedezheti a témaköröket, ha ellátogat a webhely „Könyvtár” oldalára.

Átugorhatok más oktatóanyagokra?

Természetesen! Bármilyen sorrendben megtekintheti az oktatóvideókat. És ha készen áll, bármikor elkészíthetünk Önnek egy személyre szabott tanulási tervet.

Mennyi időm van az oktatóanyagok vagy a témakörök feldolgozására?

Az oktatóanyagokat és a témaköröket a saját tempójában dolgozhatja fel. Minden lépéssel közelebb kerül a céljához, szóval csak így tovább!

Hányszor dolgozhatok fel egy oktatóanyagot?

Ennek nincs felső határa. Annyiszor ismétli át az oktatóanyagokat és a témaköröket, ahányszor csak szeretné.

Létrehozhatom a saját személyes tanulási tervemet?

Kattintson a témakörök könyvtára gombra, ha még nem végezte el a diagnosztikát, és szeretne böngészni, hogy létrehozhassa a digitális teljesítményét növelő, saját tanulási tervét.

Mi szükséges a témakörök lezárásához?

Minden témakör végén ki kell töltenie egy felmérőkvízt. Ha ezt sikerrel teljesíti, kap egy jelvényt a témakör teljesítéséért. Éljen!

Egyszerre több témakörrel is foglalkozhatok?

Igen, annyi témakört kezdhet el, amennyit csak szeretne, sőt újakra léphet, és a régebbieket később is befejezheti. Az irányítópulton található folyamatjelző segít majd követni az előrehaladását.

Letölthetem a tanfolyam anyagait?

Nem, egyelőre nem – de a Digital Workshop webhelyre visszatérve bármikor hozzáférhet a szükséges anyagokhoz.

Kétségeim vannak a tartalom egyes részeire vonatkozóan. Kivel lépjek kapcsolatba?

Ha bármilyen kérdése van a személyes tervének anyagaival kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a webhely „Kapcsolatfelvétel” oldalán található űrlap segítségével.

Átugorhatom az óraterv azon részeit, amelyekben jártas vagyok?

Az adott anyag befejezése érdekében feleletválasztós kérdésekre kell válaszolnia az útmutató oldalán. Ha jártas a témában, a videó megtekintése nélkül is sikerrel járhat. Próbálja meg!

Téma

Felhasználói beállítások

Hogyan hozhatok létre fiókot?

Készen áll a tanulásra? A „Saját profil” menüpont kiválasztásával hozhatja létre saját fiókját.

Hogyan törölhetem a fiókomat?

Sajnáljuk, hogy távozik. A fiókja törléséhez válassza a menü „Saját profil” elemét. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben Google-fiókot használ a bejelentkezéshez, Digital Workshop-fiókjának törlése semmilyen módon nem befolyásolja a Google-fiókját. A Google-fiók törlésével azonban automatikusan törli a Digital Workshop-fiókot és a fiókhoz tartozó adatokat is.

Mi az a diagnosztika?

A Digital Workshop több száz háttéranyagot gyűjtött össze, amelyek rengeteg témát lefednek az online sikerrel kapcsolatban. De nem kell az egészet végigbarangolnia – létrehozunk egy személyes tanulási tervet, amely csak az Ön számára fontos témákat tartalmazza. Kattintson a „Saját terv létrehozása” lehetőségre az oldalon bárhol, és mondja el a céljait, hogy pontosan tudjuk, mit gyűjtsünk össze a személyes tervbe. Persze, ha talált valamit, ami érdekelné, de a tervben nem szerepel, csak rajta, fedezze fel bátran!

Hogyan módosíthatom a fiókom adatait?

A fiókadatok szerkesztéséhez válassza ki a „Saját profil” lehetőséget.

Téma

Jelvények

Mire szolgálnak a jelvények?

A jelvény digitális elismerése annak, hogy sikeresen átvett egy témát a Digital Workshop programban. Ez egy díj, amellyel elbüszkélkedhet a családjának és a barátainak (na meg a főnökének!). A jelvényeket az openbadges.org szolgáltatja.

Hogyan gyűjthetek jelvényeket?

Úgy gyűjthet jelvényeket, ha teljesíti az adott témához tartozó összes leckét, és sikeresen elvégzi a lezáró értékelést.

Mire használhatom a jelvényt?

A jelvényeket megoszthatja kollégáival, barátaival és ügyfeleivel a közösségi hálózatokon, hogy bemutassa újonnan megszerzett készségeit. A jelvényeket hozzáadhatja LinkedIn-profiljához, de az önéletrajzát is felturbózhatja digitális készségeinek igazolásával. Minden oka megvan a büszkeségre!

Téma

Tanúsítványok

Mi az a tanúsítvány?

A tanúsítvány egy hiteles dokumentum, amelyet az Internet Advertising Buraeu (IAB – Internetes Hirdetések Hivatala) ad ki a Digital Workshop összes témájának elvégzése után. Ez a minősítés igazolja széles körű digitális ismereteit, amellyel eldicsekedhet ügyfeleinek, munkaadóinak, tanárainak és barátainak – tehát vegye az irányt a témakörök könyvtárához, és bővítse ismereteit!

Ki adja ki a tanúsítványt?

A tanúsítványt e-mailben küldjük el Önnek, miután a teljes Témakörök könyvtár anyagát teljesítette. Az irányítópulton egy folyamatjelző fogja jelezni, hogy hol tart, illetve milyen témakört kell még teljesítenie a tanúsítvány megszerzéséhez.

Hogyan szerezhetem meg a tanúsítványt?

A Digital Workshop összes témakörének teljesítésével egy eredeti tanúsítványt szerez meg.

Ez egy hivatalos tanúsítvány? (Sok diák megkérdezi, hogy el tudja-e fogadtatni az egyetemen vagy a kormányzati szerveknél.)

Ez a tanúsítvány nem egy hivatalos egyetemi vagy állami tanúsítvány. Arról ad igazolást, hogy megfelelően elsajátította a digitális készségeket.

Általában hány órát vesz igénybe a tanúsítvány megszerzése?

A Digital Workshop egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy mindenki a saját tempójában haladhat. Néhányan már %XX óra% alatt is elvégzik a képzést, míg mások nyugodtabb tempóban, több hónapon keresztül tanulnak. Elemzéseink szerint a tanúsítvány megszerzéséhez átlagosan 8 óra szükséges.

Hogyan kapom meg a tanúsítványt?

Miután sikeresen teljesítette a végső vizsgát, a tanúsítványt automatikusan elküldjük Önnek e-mailben, PDF formátumban. A PDF-fájlt ezután bármikor letöltheti és kinyomtathatja.

Elveszítettem a tanúsítványomat, hogyan kaphatom meg újra?

Miután sikeresen teljesítette a végső vizsgát, az Irányítópultra visszatérve bármikor letöltheti a tanúsítványát.

Téma

Támogatás

A webhely nem működik megfelelően. Kivel lépjek kapcsolatba?

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a webhellyel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Milyen támogatott böngészőket használhatok?

Minden jelenlegi böngésző támogatja a platformot.

Hogyan csatlakozhatok a közösséghez?

A közösséghez a következő közösségi csatornák bármelyikén csatlakozhat: (Twitter, Facebook, Google+).

Táblagépen vagy okostelefonon is feldolgozhatom a témaköröket?

Igen! A platformot minden képernyőre és méretre optimalizáltuk.

Nem férek hozzá a tanfolyamhoz.

Sajnáljuk, kérjük, írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.