A digitális marketing alapjai - Google Digital Workshop
certification
Tartalmazza a minősítést is

A digitális marketing alapjai

Ismerje meg a digitális marketing alapjait, és adjon lendületet vállalkozásának vagy karrierjének.

  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
A digitális marketing alapjai

A képzés

Sajátítsa el a digitális marketing alapjait az Interactive Advertising Bureau által akkreditált, díjmentes kurzussal. Jelenleg 26 modult tekinthet meg, mindezt a Google oktatói hozták létre, tele gyakorlatias feladatokkal és a valódi világból szerzett példákkal, amelyek segítenek abban, hogy tudását a gyakorlatban is hasznosíthassa.

A tanfolyam részletei reorder Modulok száma: 26 access_time Időtartam (órában): 40 Kezdő Díjmentes
A tanfolyam sajátosságai
  • Az IAB által akkreditált
  • Oktatóvideók
  • Korlátlan hozzáférés
  • Elismert minősítés

Miért érdemes minősítést szerezni?

Miért érdemes minősítést szerezni?

Színesítse önéletrajzát

Lezárt harmonikaária-címke

A minősítés segítségével bizonyíthatja a munkaadók számára, hogy képben van a digitális marketing alapvető fogalmaival. A minősítést önéletrajzához is hozzáadhatja, és LinkedIn profiljára is könnyen feltöltheti.

Álláskeresés

Lezárt harmonikaária-címke

A minősítés megszerzésével megmutathatja, hogy valódi digitális készségekkel rendelkezik, és motivált a tanulásra: ez két olyan tulajdonság, amely a mai üzleti világban alapvető fontossággal bír. Ezek a tulajdonságok javíthatják az esélyeit a kívánt munka megtalálására.

Fejlessze karrierjét

Lezárt harmonikaária-címke

A digitális ismereteinek fejlesztése segíthet abban, hogy állást találjon, előléptessék, vagy teljesen új karriert kezdjen.

Hogyan működik?

Végezze el mind a 26 modult

Tanuljon új készségeket rövid, videós oktatóanyagainkkal, majd tesztelje tudását egy gyors kvízzel.

Tegye le a záróvizsgát

Tegye le sikeresen a 40 kérdésből álló záróvizsgát, és szerezze meg a minősítést.

A minősítés megosztása

Töltse le és mutassa be új képesítését önéletrajzában és LinkedIn profiljában

Modulok (26)

Készségek, amiket megtanulhat

insert_chart_outlined

Az Analytics és az adatstatisztikák

A Google Analytics szolgáltatásba való bevezetés során bemutatjuk, hogyan lehet felhasználói adatokat gyűjteni és elemezni, majd mindezt hasznos statisztikává alakítani.

timeline

Üzleti stratégia

Ismerje meg, hogyan határozhat meg és követhet nyomon világos célokat, és hogyan szegmentálhatja a célközönségeket, és elemezheti az adatokat az internetes marketing tevékenysége tökéletesítésére érdekében.

chrome_reader_mode

Tartalommarketing

Ismerje meg a márkaismertség-növelés különböző módjait, és azt, hogy hogyan érhet el több konverziót úgy, hogy olyan tartalmakat készít és terjeszt, amelyek értéket képviselnek a potenciális ügyfelek szemében.

picture_in_picture

Display hirdetés

Jobban észrevehetővé teszi magát az interneten, ha meghatározza a megfelelő célközönséget, hirdetési hálózatot és vizuális hirdetési stratégiát.

shopping_basket

E-kereskedelem

Mindazon stratégiák és eszközök, melyek az internetes üzletek kialakításához, az eredményes internetes értékesítéshez és a felhasználói élmény optimalizálásához szükségesek.

mail_outline

E-mail-marketing

Sajátítsa el az e-mail marketing alapjait, pl. a reakciók nyomon követését, egyszerű céloldalak készítését és A/B-tesztek alkalmazását.

person_pin_circle

Lokális marketing

Elérheti a közelben lévő potenciális ügyfeleket, és kapcsolatba léphet velük a helyi címtárak és a mobilmarketing, valamint a lokális keresésekben való megjelenés segítségével.

phone_android

Mobil

Ismerkedjen meg a mobilwebhelyek és az alkalmazások közti különbségekkel, és dolgozza ki a legeredményesebb mobilalapú keresőoptimalizálási és hirdetési stratégiát.

find_in_page

Keresőmarketing

A Google Ads szolgáltatásba való bevezetésben megismerkedhet a rendelkezésre álló különféle kutatási eszközökkel, valamint azzal, hogy hogyan választhat kulcsszavakat és optimalizálhatja a kampányokat a jobb megtérülés érdekében.

pageview

Keresőoptimalizálás

Ismerje meg az organikus és a fizetett keresés közti különbségeket, sajátítsa a legeredményesebb keresőoptimalizálási terv kidolgozásának, valamint a weboldalak azon célból való optimalizálásának a módját, hogy a felhasználók könnyebben megtalálják a tartalmakat.

textsms

Közösségi média

Ismerje meg, hogyan határozhatja meg a céljainak megfelelő közösségi oldalakat, hogyan készíthet a felhasználók igényeinek megfelelő tartalmakat, és hogyan mérheti a sikert.

play_circle_outline

Videó

Fedezze fel, hogyan építheti be a videókat az internetes stratégiába, hogyan készíthet videóhirdetéseket korlátozott költségkeret mellett, és hogyan gondoskodhat arról, hogy éppen a megfelelő személyek lássák őket.

important_devices

Webes optimalizálás

Ismerje meg, melyek a megfelelő digitális csatornák, amelyek révén elérheti kitűzött üzleti céljait, és jobb internetes felhasználói élményt alakíthat ki.

Sikertörténetek

Már több mint 300 ezer ember szerezte meg ezt a képesítést, és fordította karrierje fejlesztésére.

GYIK

Hogyan kezdjek neki a témák feldolgozásának?

Lezárt harmonikaária-címke

Elvégezte már a diagnosztikai vizsgálatot? Ha nem, ez az első lépés a személyes terv összeállításához. A kezdéshez kattintson bárhol az oldalon a „Terv létrehozása” lehetőségre – egy-két perc az egész. A diagnosztikát át is ugorhatja, és önállóan is felfedezheti a témaköröket, ha ellátogat a webhely „Könyvtár” oldalára.

Átugorhatok más oktatóanyagokra?

Lezárt harmonikaária-címke

Természetesen! Bármilyen sorrendben megtekintheti az oktatóvideókat. És ha készen áll, bármikor elkészíthetünk Önnek egy személyre szabott tanulási tervet.

Mennyi időm van az oktatóanyagok vagy a témakörök feldolgozására?

Lezárt harmonikaária-címke

Az oktatóanyagokat és a témaköröket a saját tempójában dolgozhatja fel. Minden lépéssel közelebb kerül a céljához, szóval csak így tovább!

Hányszor dolgozhatok fel egy oktatóanyagot?

Lezárt harmonikaária-címke

Ennek nincs felső határa. Annyiszor ismétli át az oktatóanyagokat és a témaköröket, ahányszor csak szeretné.

Létrehozhatom a saját személyes tanulási tervemet?

Lezárt harmonikaária-címke

Kattintson a témakörök könyvtára gombra, ha még nem végezte el a diagnosztikát, és szeretne böngészni, hogy létrehozhassa a digitális teljesítményét növelő, saját tanulási tervét.

Mi szükséges a témakörök lezárásához?

Lezárt harmonikaária-címke

Minden témakör végén ki kell töltenie egy felmérőkvízt. Ha ezt sikerrel teljesíti, kap egy jelvényt a témakör teljesítéséért. Éljen!

Egyszerre több témakörrel is foglalkozhatok?

Lezárt harmonikaária-címke

Igen, annyi témakört kezdhet el, amennyit csak szeretne, sőt újakra léphet, és a régebbieket később is befejezheti. Az irányítópulton található folyamatjelző segít majd követni az előrehaladását.

Letölthetem a tanfolyam anyagait?

Lezárt harmonikaária-címke

Nem, egyelőre nem – de a Digital Workshop webhelyre visszatérve bármikor hozzáférhet a szükséges anyagokhoz.

Kétségeim vannak a tartalom egyes részeire vonatkozóan. Kivel lépjek kapcsolatba?

Lezárt harmonikaária-címke

Ha bármilyen kérdése van a személyes tervének anyagaival kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a webhely „Kapcsolatfelvétel” oldalán található űrlap segítségével.

Átugorhatom az óraterv azon részeit, amelyekben jártas vagyok?

Lezárt harmonikaária-címke

Az adott anyag befejezése érdekében feleletválasztós kérdésekre kell válaszolnia az útmutató oldalán. Ha jártas a témában, a videó megtekintése nélkül is sikerrel járhat. Próbálja meg!

Az összes kérdés megtekintése
Kezdje el még ma, és szerezze meg a minősítést: A digitális marketing alapjai Tanfolyam megkezdése