Bejelentkezés
Főmenü fejléc Főoldal Témakörök könyvtára Minősítés Események Több arrow_drop_down GYIK Feedback Sikertörténetek
Kezdjen el tanulni most!

Hozza ki a legtöbbet az internetből

Tegyen szert azokra az online ismeretekre és készségekre, amelyekkel felfuttathatja a vállalkozását, előmozdíthatja a karrierjét, vagy növelheti az önbizalmát. Összeállítunk Önnek egy személyre szabott oktatási tervet, teljesen ingyen.

Kezdjen el tanulni most!

Kinek szól?

Tanulja azt, amit szeretne, amikor csak szeretné: az ingyenes oktatóanyagokkal sikereket érhet el az interneten, a közösségi médiától kezdve a keresőmotorokig, és más területeken is.

Tűzze ki a céljait

Állítsa össze az Önnek megfelelő tananyagot, akár online értékesítéssel szeretne foglalkozni, akár több személyt szeretne elérni a közösségi médiában, vagy ha egyszerűen csak ki szeretne tűnni a munkájával.

Tanuljon a tapasztaltaktól

Tekintse meg az oktatóvideókat, amelyekben tapasztalt szakértők szerepelnek, vagy keresse fel valamelyik offline szakmai műhelyünket, ha személyesen szeretne konzultálni.

Alkalmazza a tudását

Próbálja ki a tanultakat, és vesse be az újonnan megszerzett ismeretek alkalmazásával kapcsolatos gyakorlati tippeket, amelyekkel elősegítheti vállalkozásának fejlődését.

Kövesse nyomon az előrehaladást

Az Ön személyes irányítópultja segít fenntartani a motivációt és nyomon követni a haladást, emellett a szórakoztatásáról is gondoskodik.

Folytassa!

Megismerhet számos olyan módszert, amelyek segíthetnek a vállalkozás bővítésében és új ügyfelek elérésében. Ha a Workshop összes témakörét feldolgozta, még minősítést is kaphat.

Szerezzen minősítést!

Partnerünk, az IAB ingyenes minősítést nyújt mindazoknak, akik elvégzik a teljes kurzust. A tréningek tartalmazzák az alap digitális ismeretek megszerzéséhez szükséges tananyagot, sőt, még jóval többet is annál! A minősítést személyes Linkedin profilján is feltűntetheti.

A minősítés megszerzésének megkezdése

Tanuljon tapasztalt szakértőktől

Ismerje meg Gorit és Jane-t, akik ugyanazt az utat járták be, mint Ön, és szívesen megosztják az online sikerrel kapcsolatos tippjeiket.

Látogatók az ország egész területéről

A Kabóka lovastanya Kabókapusztán várja az aktív pihenésre vágyókat, és lovastáborozó csoportokat egyaránt. Korábban elsősorban helyi offline marketing megoldásokkal próbálkoztak, ám amióta egy éve rendszeresen hirdetnek az AdWords-on, könnyedén elérik az egész országot. Idén már több osztálykirándulást szerveztek, és hozzávetőleg 20%-kal jobb volt a vendégház kihasználtsága is.

Virágzó szolgáltatás

Az Escada Virágszalon 1989-ben, kétfős vállalkozásként indult. Az AdWords indulásával párhuzamosan indították el virágküldő szolgáltatásukat. Mivel már a kezdet kezdetétől használták, az AdWords hatalmas előnyt biztosított és óriási lökést adott a cégnek – a piac élére törtek, bevételük hozzávetőleg megszázszorozódott, ma már tíz főt foglalkoztatnak, és közel 50 000 külföldi partnerük van.

A CSODASÖVÉNY® ma tizenhat országban van jelen

Tóth Zoltán vállalkozása egy különleges sövénynövény, a rendkívül gyors növekedésű CSODASÖVÉNY® forgalmazásával foglalkozik. 2006-ban, nagyon óvatosan indította el az első AdWords kampányt, majd döbbenten látta, hogy eddigi eszközeikhez képest mennyivel jobban teljesített. „Ma már 16 országban működünk, és megpróbálunk még tovább terjeszkedni. Ha valaki az indulás pillanatában azt mondja, hogy sikerül majd ezt elérnünk, kinevetem!