Βρείτε την επόμενη θέση εργασίας σας - Digital Workshop

Βρείτε την επόμενη θέση εργασίας σας

Μάθετε πώς να συντάξετε ένα βιογραφικό, να προετοιμαστείτε για συνεντεύξεις και να κατακτήσετε την επόμενη θέση εργασίας.

Βρείτε την επόμενη θέση εργασίας σας

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Με τα κατάλληλα εργαλεία και τις κατάλληλες δεξιότητες, όλοι μπορούν να πετύχουν βρίσκοντας τη δουλειά των ονείρων τους. Μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό βιογραφικό και μια συνοδευτική επιστολή, να αναπτύξετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, να διαπρέψετε στη συνέντευξη και να μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας για να εξασφαλίσετε την επόμενη δουλειά σας.

Λεπτομέρειες μαθήματος reorder Ενότητες: 1 access_time Ώρες: 1 Για αρχάριους Δωρεάν
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
  • Βίντεο εκμάθησης
  • Συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα
  • Αξιολογήσεις στο τέλος του θέματος
  • Απεριόριστη πρόσβαση

Πώς λειτουργεί

Εγγραφείτε σε ένα μάθημα

Επιλέξτε το κατάλληλο μάθημα για εσάς και κάντε το επόμενο βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους εκμάθησης που έχετε θέσει.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας μέσω της σελίδας "Το πλάνο μου".

Ολοκληρώστε τα κουίζ της κάθε ενότητας

Αποκτήστε νέες δεξιότητες με σύντομα βίντεο εκμάθησης και, στη συνέχεια, ελέγξτε τις γνώσεις σας με ένα σύντομο κουίζ.

Δεξιότητες που θα αποκτήσετε

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Digital Workshop;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Το Digital Workshop είναι μια πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Στόχο έχει να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας γύρω από το ψηφιακό marketing. Ανεξάρτητα από τις δεξιότητες ή το επίπεδο γνώσης που έχετε, η ψηφιακή πλατφόρμα Digital Workshop φιλοδοξεί να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας παρέχοντας διαδικτυακά μαθήματα, αλλά και workshop σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Γιατί η Google επενδύει στην πρωτοβουλία Digital Workshop;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες*, οι επιχειρήσεις με ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο αναπτύσσονται με υπερδιπλάσιους ρυθμούς και δημιουργούν διπλάσιο αριθμό θέσεων εργασίας, σε σύγκριση με τις επιχειρήσεις χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο. Μέσα από την καλλιέργεια και ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων ιδιωτών και επιχειρήσεων, φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε άτομα και επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή κοινωνία σήμερα, αλλά και στο μέλλον. *Internet Matters, McKinsey & Company, 2011, A Report On Growing Micro Businesses, Lord Young for HM Government, 2013 "

Τι γνώσεις και δεξιότητες θα έχω αποκτήσει μετά την ολοκλήρωση των διαδικτυακών μαθημάτων ;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Από το εκπαιδευτικό υλικό του Digital Workshop μπορείτε να επωφεληθείτε με διάφορους τρόπους, είτε έχετε μια επιχείρηση και αναζητάτε τρόπους να την αναπτύξετε, είτε ενδιαφέρεστε απλώς να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Εάν είστε επαγγελματίας, η παρακολούθηση των δωρεάν εκπαιδευτικών βίντεο θα σας καθοδηγήσει στη σωστή ανάπτυξη και προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Θα μάθετε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε ώστε να προσελκύσετε τους κατάλληλους χρήστες που ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας, καθώς και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το διαδίκτυο για την επίτευξη των στόχων σας. Εάν σας ενδιαφέρει η βελτίωση της γνώσης σας στο διαδικτυακό marketing, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία όπως επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναλυτικά στοιχεία, μηχανές αναζήτησης κ.α.

Μπορεί το Digital Workshop να με βοηθήσει στην καριέρα μου ή/και στην επιχείρησή μου;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Φυσικά, δείχνοντάς σας στην πράξη τους τρόπους αξιοποίησης του Διαδικτύου για την ανάπτυξη της επιχείρησης και της καριέρας σας. Ο Σπύρος και η Μαρία θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα μέσα από τα βίντεο εκμάθησης. Έτσι, θα αποκτήσετε γρήγορα ψηφιακές δεξιότητες όχι μόνο χρήσιμες, αλλά και πρακτικά εφαρμόσιμες.

Εμφάνιση όλων των Συχνών Ερωτήσεων
Ξεκινήστε σήμερα Έναρξη δωρεάν μαθήματος