Βασικές Aρχές Ψηφιακού Μάρκετινγκ - Digital Workshop
certification
Περιλαμβάνει πιστοποίηση

Βασικές Aρχές Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Γνωρίστε τις βασικές αρχές του ψηφιακού μάρκετινγκ και αναπτύξτε την επιχείρηση ή την καριέρα σας.

  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
Βασικές Aρχές Ψηφιακού Μάρκετινγκ
Λεπτομέρειες μαθήματος reorder Ενότητες: 26 access_time Ώρες: 40 Αρχάριος Δωρεάν
Χαρακτηριστικά μαθήματος
  • Πιστοποιημένο από το IAB
  • Μαθήματα σε μορφή βίντεο
  • Απεριόριστη πρόσβαση
  • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση

Σχετικά με το μάθημα

Κατακτήστε τα βασικά στοιχεία του ψηφιακού μάρκετινγκ με το δωρεάν μάθημα της Google, το οποίο έχει λάβει πιστοποίηση από το Interactive Advertising Bureau. Υπάρχουν 26 ενότητες για να εξερευνήσετε, όλες σχεδιασμένες από εκπαιδευτές της Google και γεμάτες πρακτικές ασκήσεις και αληθινά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις γνώσεις σας σε πράξεις.

Γιατί να λάβω πιστοποίηση

Γιατί να λάβω πιστοποίηση

Ενισχύστε το βιογραφικό σας

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Η πιστοποίηση δείχνει στους εργοδότες ότι έχετε ξεκάθαρη κατανόηση των κύριων εννοιών του ψηφιακού μάρκετινγκ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε την πιστοποίηση στο βιογραφικό σας και να την ανεβάσετε εύκολα στο προφίλ σας στο LinkedIn.

Βρείτε εργασία

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Η απόκτηση πιστοποίησης δείχνει ότι έχετε πραγματικές ψηφιακές δεξιότητες και ενδιαφέρον για μάθηση, δύο σημαντικά χαρακτηριστικά για τον σύγχρονο επιχειρησιακό κόσμο. Η παρουσίαση αυτών των χαρακτηριστικών μπορεί να βελτιώσει την πιθανότητα να βρείτε τη θέση εργασίας που επιθυμείτε.

Αναπτύξτε την καριέρα σας

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Η βελτίωση των ψηφιακών σας γνώσεων μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εργασία, να εξασφαλίσετε μια προαγωγή ή να ξεκινήσετε μια νέα σταδιοδρομία.

Πώς λειτουργεί

1

Αποκτήστε νέες δεξιότητες με τα σύντομα βίντεο εκμάθησης και, στη συνέχεια, ελέγξτε τις γνώσεις σας με ένα σύντομο κουίζ.

2

Περάστε με επιτυχία την τελική εξέταση των 40 ερωτήσεων και λάβετε πιστοποίηση.

3

Κατεβάστε και προβάλετε τη νέα σας πιστοποίηση στο LinkedIn και στο βιογραφικό σας.

Ενότητες (26)

Δεξιότητες που θα αποκτήσετε

insert_chart_outlined

Ανάλυση δεδομένων και insights

Στην εισαγωγή στο Google Analytics, θα σας δείξουμε πώς να συνδέετε και να αναλύετε δεδομένα χρηστών και πώς να τα μετατρέπετε σε πρακτικές πληροφορίες.

timeline

Επιχειρηματική στρατηγική

Μάθετε πώς να ορίζετε σαφείς στόχους και να τους παρακολουθείτε, πώς να τμηματοποιείτε είδη κοινού και να αναλύετε δεδομένα για να συμβάλλετε στη βελτίωση των ενεργειών μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

chrome_reader_mode

Μάρκετινγκ περιεχομένου

Μάθετε πώς να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα μιας επωνυμίας και πώς να εξασφαλίσετε περισσότερες μετατροπές μέσα από τη δημιουργία και διανομή υψηλής αξίας περιεχομένου σε δυνητικούς πελάτες.

picture_in_picture

Διαφημίσεις προβολής

Προσελκύστε την προσοχή στο διαδίκτυο, εντοπίζοντας κατάλληλα είδη κοινού, δίκτυα και στρατηγικές διαφημίσεων για τις διαφημίσεις προβολής.

shopping_basket

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Όλες οι στρατηγικές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό κατάστημα, να πραγματοποιείτε πωλήσεις στο διαδίκτυο με αποτελεσματικότητα και να βελτιστοποιείτε την εμπειρία χρήστη.

mail_outline

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατακτήστε τα βασικά στοιχεία του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου παρακολούθησης της ανταπόκρισης, της δημιουργίας απλών σελίδων προορισμού και της χρήσης δοκιμών A/B.

person_pin_circle

Τοπικό μάρκετινγκ

Προσεγγίστε και προσελκύστε δυνητικούς πελάτες σε κοντινή απόσταση, χρησιμοποιώντας τοπικούς καταλόγους και μάρκετινγκ για κινητά, καθώς επίσης αναπτύσσοντας μια τοπική παρουσία αναζήτησης.

phone_android

Κινητά

Μάθετε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ιστοτόπων και εφαρμογών για κινητά και αναπτύξτε τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές SEO και διαφήμισης για κινητά.

find_in_page

SEM

Σε αυτήν την εισαγωγή στο Google Ads, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαφορετικά εργαλεία αναζήτησης που είναι διαθέσιμα, καθώς και το πώς να επιλέγετε λέξεις-κλειδιά και να βελτιστοποιείτε καμπάνιες για καλύτερη απόδοση.

pageview

SEO

Κατανοήστε τις διαφορές μεταξύ της οργανικής και της πληρωμένης αναζήτησης, μάθετε πώς να αναπτύξετε το πιο αποτελεσματικό πλάνο SEO και πώς να βελτιστοποιείτε ιστοσελίδες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρουν το περιεχόμενο με μεγαλύτερη ευκολία.

textsms

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τους κατάλληλους ιστοτόπους κοινωνικών δικτύων, πώς να δημιουργείτε υπέροχο περιεχόμενο που οι χρήστες θα λατρέψουν και πώς να μετράτε τον βαθμό της επιτυχίας σας.

play_circle_outline

Βίντεο

Ανακαλύψτε πώς να συμπεριλάβετε βίντεο στην online στρατηγική σας, πώς να δημιουργήσετε διαφημίσεις βίντεο με συγκεκριμένο προϋπολογισμό και πώς να βεβαιωθείτε ότι προβάλλονται στα κατάλληλα άτομα.

important_devices

Βελτιστοποίηση ιστoύ

Εντοπίστε τα κατάλληλα ψηφιακά κανάλια τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και να δημιουργήσετε μια βελτιωμένη εμπειρία για τον χρήστη στο διαδίκτυο.

Ιστορίες επιτυχίας

Περισσότερα από 300.000 άτομα έχουν ήδη αποκτήσει αυτήν την πιστοποίηση και τη χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καριέρας τους.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος παρέχει το πιστοποιητικό;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Μπορείτε να κατεβάσετε το πιστοποιητικό σας από την σελίδα του μαθήματος Βασικές Αρχές Ψηφιακού Μαρκετινγκ, μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα. Μια ένδειξη προόδου στον πίνακα ελέγχου θα σας δείχνει πόσο έχετε προχωρήσει, καθώς και ποιά θέματα πρέπει να ολοκληρώσετε, για να αποκτήσετε το πιστοποιητικό σας.

Μπορώ να επιλέγω όποιο μάθημα θέλω;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Βεβαίως! Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο εκμάθησης με οποιαδήποτε σειρά. Όταν θα είστε έτοιμοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό πλάνο εκμάθησης προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου, για να ολοκληρώσω ένα μάθημα ή ένα θέμα;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Μπορείτε να ολοκληρώσετε μαθήματα και θέματα στον δικό σας ρυθμό. Κάθε βήμα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, γι'αυτό συνεχίστε!

Πόσες φορές μπορώ να παρακολουθήσω ένα μάθημα; Υπάρχει όριο;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Δεν υπάρχει όριο. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τα μαθήματα και θέματα όσες φορές θέλετε.

Μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου προσωπικό πλάνο εκμάθησης;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Και βέβαια! Κάντε κλικ εδώ, για να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη θεμάτων και να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο εκμάθησης, με στόχο να ενισχύσετε την ψηφιακή απόδοσή σας.

Τι απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός θέματος;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Στο τέλος κάθε θέματος, θα σας ζητηθεί να κάνετε ένα κουίζ για την αξιολόγηση των γνώσεών σας. Αν περάσετε, θα αποκτήσετε το σήμα για το συγκεκριμένο θέμα.

Μπορώ να παρακολουθήσω περισσότερα από ένα θέματα ταυτόχρονα;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Ναι, μπορείτε να ξεκινήσετε όσα θέματα θέλετε, να προχωρήσετε σε νέα θέματα και να ολοκληρώσετε τα άλλα αργότερα. Μια ένδειξη προόδου στον πίνακα ελέγχου θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Μπορώ να κάνω λήψη του περιεχομένου του μαθήματος;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Όχι, ακόμα αλλά μπορείτε να επιστρέφετε στο Digital Workshop και να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που χρειάζεστε.

Έχω αμφιβολίες για κάποιο περιεχόμενο. Σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθώ;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο του προσωπικού πλάνου σας, στείλτε μας ένα μήνυμα, χρησιμοποιώντας τη φόρμα στην ενότητα "Πείτε μας τα σχόλιά σας" του ιστότοπου.

Μπορώ να παραλείψω τμήματα του πλάνου μαθήματος τα οποία γνωρίζω καλά;

Ετικέτα aria κλειστού στοιχείου accordion

Για να ολοκληρώσετε κάθε μάθημα, πρέπει να απαντήσετε τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στη σελίδα του μαθήματος. Αν γνωρίζετε καλά το θέμα, ενδέχεται να μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις χωρίς να παρακολουθήσετε το βίντεο. Δοκιμάστε το!

Εμφάνιση όλων των Συχνών Ερωτήσεων
Ξεκινήστε σήμερα και λάβετε πιστοποίηση στις Βασικές Aρχές Ψηφιακού Μάρκετινγκ Έναρξη δωρεάν μαθήματος