Prijava
Glavni izbornik zaglavlja Naslovnica Popis poglavlja Odredišna stranica za studente Više arrow_drop_down Alati Česta pitanja Google Growth Engine
Počnite učiti

Maksimalno iskoristite internet

Steknite digitalno znanje i vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja. Postavit ćemo vam osobni plan učenja potpuno besplatno.

Počnite učiti

Za koga je namijenjeno?

Saznajte što želite, kada želite: besplatni vodiči koji će vam pomoći u uspjehu na mreži, od društvenih medija do tražilica itd.

Postavite svoje ciljeve

Izradite plan učenja po svojoj mjeri, bez obzira na to želite li se baviti prodajom na mreži, doseći više korisnika na društvenim medijima ili proširiti vijest o svom poslovanju.

Učite iz iskustva

Pogledajte videovodiče stručnjaka koju su bili na vašem mjestu.

Primijenite svoje znanje

Testirajte što ste naučili i skupite praktične savjete za primjenu svojih novih vještina kako biste pridonijeli rastu svoje tvrtke.

Pratite svoj napredak

Vaša pregledna ploča pomoći će vam s motivacijom i nadziranjem rada, no isto tako će vas i zabaviti.

Samo naprijed!

Istražite brojne načine kako proširiti poslovanje i steći nove klijente. Ukoliko položite sve teme u Digitalnoj garaži, možete čak steći i certifikat.

Učite od stručnjaka sa svakodnevnom praksom

Upoznajte Gori i Jane – naše stručnjake sa svakodnevnom praksom koji imaju iskustva i koji su s vama spremni podijeliti svoje savjete za uspjeh na mreži.

Selidba koja nema granica

Selidbe Marijo je mala tvrtka koju su 2005. godine osnovali otac i sin, a bavi se pružanjem usluga prijevoza u Hrvatskoj i Europi. Nedugo nakon osnivanja tvrtke, odlučili su isprobati internet marketing i nisu požalili. Oglašavanje na mreži im je omogućilo geografsko širenje poslovanja na šest novih zemalja te im znatno povećalo priljev novih klijenata. Iz tog razloga danas cijeli svoj marketinški budžet troše isključivo online.

Njuškanjem do uspjeha

Kada se 100% vašeg poslovanja događa online, prisutstvo na internetu je od presudne važnosti, napominje Boris Jurić, Senior Product Development Manager iz Njuškala. Zahvaljujući dugoročnoj strategiji i kontinuiranom ulaganju u oglašavanje, Njuškalo je danas jedan od vodećih oglasnika u Hrvatskoj koji dnevno povezuje stotine tisuća kupaca i trgovaca. Kao glavne prednosti digitalnog oglašavanja, Boris ističe lakoću korištenja, mogućnost uskog ciljanja korisnika te transparentno i efikasno praćenje povrata na ulaganje.

Konkuriranje velikima kroz online prisutnost

Chipoteka je započela 1990. kao lanac trgovina koji je diljem Hrvatske prodavao elektroničku opremu, a 2014. godine odlučili su proširiti i racionalizirati svoje poslovanje te otvoritli online trgovinu. Samim time javila se i potreba za većom online prisutnošću s ciljem privlačenja većeg broja posjetitelja na web-lokaciju trgovine. Danas je Chipoteka prisutna na nekoliko društvenih medija i uspješno upravljaju različitim online oglašivačkim kanalima, a online prodaja raste gotovo četiri puta brže od offline prodaje. Sve im to omogućuje da konkuriraju puno većim igračima na tržištu.