Prijava
Glavni meni naslovov Začetna stran Knjižnica tem Ciljna stran za študente Več arrow_drop_down Pogosta vprašanja Feedback Pospeševalnik rasti
Začnite z učenjem

Pridobite Googlov certifikat

Spodbudite svojo kariero z odličnim spletnim potrdilom. Prek naših brezplačnih spletnih izobraževanj boste spoznali različna tematska področja od iskalnikov do družabnih omrežij in še več.

Začnite se učiti

Zakaj pridobiti certifikat?

Pridobitev certifikata je dosežek, ki odlično obogati vaš življenjepis. Dokazuje pridobljena digitalna znanja in vašo motivacijo za učenje: dve ključni lastnosti v današnjem poslovnem svetu.

Komu je program namenjen?

Študentom in vsem, ki iščejo zaposlitev. Tistim, ki želijo začeti, poglobiti znanje ali le poudariti življenjepis.

Kako deluje?

Naša platforma je brezplačna. Ko se prijavite, prejmete načrt spletnega izobraževanja v obliki 23 tematskih sklopov s področja marketinga. Izobraževanje opravite tako, da si ogledate posameni sklop in znanje preverite s kratkimi kvizi. Ko pridete do konca, odklenete vprašanja za pridobitev potrdila. Če nanje pravilno odgovorite, lahko prenesete pridobljeno potrdilo.

Učite se iz izkušenj

Oglejte si videovadnice strokovnjakov, ki so bili na vašem mestu.

Uporabite svoje znanje

Preverite znanje in si zagotovite praktične nasvete, s katerimi boste še povečali svojo samozavest.

Nadaljujte v istem tempu!

Raziščite še več načinov za ustvarjanje novih priložnosti. Certificirate se tako, da dokončate vse tematske sklope, ki so na voljo v garaži.

Pridobite certifikat

S skupino IAB (Interactive Advertising Bureau) omogočamo brezplačno pridobitev certifikata vsem, ki zaključijo vse sklope izobraževanja. Vključene so osnovne in nadaljevalne teme, prek katerih osvojite številna znanja o digitalnem marketingu. Pridobljeno znanje lahko objavite tudi v svojem profilu LinkedIn.

Začnite z načrtom za pridobitev certifikata

Besede modrosti

Adrian Simpson, nekdanji TV-napovedovalec, si je zaželel delati doma in več časa preživeti z družino. Odločil se je, da bo začel pisati poročne govore. Ustvaril je preprosto spletno stran »All Speeches Great and Small« in začel oglaševati prek iskanja. V 31 dneh je prodal 31 govorov.

Okus sladkega življenja

Podjetje Rachael’s Kitchen, ki se ukvarja s peko in dostavo kolačkov po Združenem kraljestvu in Evropi, je s spletnim oglaševanjem pridobilo več strank in razširilo poslovanje. Spletna prodaja se je povečala za 50 %. Podjetje je zaposlilo novo osebje in zdaj lahko konkurira veliko večjim družbam.

Priljubljeni balonar

Podjetje Cotswold Balloon Safaris izvaja polete s toplozračnimi baloni nad slikovito pokrajino Cotswolds. Pilot Mike Jennings ustvarja prepoznavnost blagovne znamke prek spleta že od ustanovitve podjetja leta 2014. Ko je analiziral spletni promet, je ugotovil, da potencialne stranke pogosto brskajo v času kosila ali zgodaj zvečer, zato se je odločil, da bo nanje ciljal v teh obdobjih.