Prijava
Glavni meni naslovov Začetna stran Knjižnica tem Ciljna stran za študente Več arrow_drop_down Pogosta vprašanja Pospeševalnik rasti
Začnite z učenjem

Izkoristite prednosti spleta

Pridobite digitalne veščine, ki jih potrebujete za krepitev poslovanja, poklicne poti ali le samozavesti. Za vas bomo povsem brezplačno pripravili osebni učni načrt.

Začnite se učiti

Komu je namenjeno?

Učite se lahko, kar želite, ko to želite: brezplačne vadnice za uspeh v spletu – od družabnih medijev do iskalnikov in še veliko več.

Določite svoje cilje

Ustvarite učni načrt, ki vam ustreza – ne glede na to, ali želite prodajati v spletu, nagovoriti več uporabnikov v družabnih medijih ali le pridobiti prepoznavnost.

Učite se iz izkušenj

V videovadnicah prisluhnite poznavalcem, ki so bili nekoč v vašem položaju, ali nas obiščite v eni od naših fizičnih »delavnic« za osebno svetovanje.

Uporabite svoje znanje

Preverite pridobljeno znanje in pridobite nasvete glede uporabe svojih novih veščin za rast podjetja.

Spremljate svoj napredek

Z osebno nadzorno ploščo boste motivirani in vedno na pravi poti, pri čemer se boste tudi zabavali.

Kar tako naprej!

Raziščite najrazličnejše načine za spodbujanje rasti podjetja in pridobivanje novih strank. Ko dokončate vse teme v storitvi The Digital Garage, lahko celo prejmete certifikat.

Učite se od poznavalcev

Spoznajte Gorija in Jane – naša strokovnjaka, ki sta vse to že dala skozi, zato lahko zdaj z vami delita nasvete, ki vam bodo pomagali uspeti v spletu.

Besede modrosti

Adrian Simpson, nekdanji TV-napovedovalec, si je zaželel delati doma in več časa preživeti z družino. Odločil se je, da bo začel pisati poročne govore. Ustvaril je preprosto spletno stran »All Speeches Great and Small« in začel oglaševati prek iskanja. V 31 dneh je prodal 31 govorov.

Okus sladkega življenja

Podjetje Rachael’s Kitchen, ki se ukvarja s peko in dostavo kolačkov po Združenem kraljestvu in Evropi, je s spletnim oglaševanjem pridobilo več strank in razširilo poslovanje. Spletna prodaja se je povečala za 50 %. Podjetje je zaposlilo novo osebje in zdaj lahko konkurira veliko večjim družbam.

Priljubljeni balonar

Podjetje Cotswold Balloon Safaris izvaja polete s toplozračnimi baloni nad slikovito pokrajino Cotswolds. Pilot Mike Jennings ustvarja prepoznavnost blagovne znamke prek spleta že od ustanovitve podjetja leta 2014. Ko je analiziral spletni promet, je ugotovil, da potencialne stranke pogosto brskajo v času kosila ali zgodaj zvečer, zato se je odločil, da bo nanje ciljal v teh obdobjih.