Пријави ме
Главни мени заглавља Почетна Библиотека тема Страница за студенте Више arrow_drop_down Честа питања Дигитална гаража
Почните да учите

Добијте Google сертификат

Поспешите своју каријеру импресивним дигиталним сертификатом. Наши бесплатни онлајн курсеви ће вас провести кроз све од претраживача до друштвених мрежа.

Почните са учењем

Зашто да се сертификујете?

Сертификат ће допринети блиставој биографији. Показује да имате праве дигиталне вештине и мотивацију за учење. То су два најважнија квалитета у савременом пословном свету.

Коме је намењен?

Свима који траже посао и студентима. Онима који тек почињу, желе да побољшају своје вештине или да се истакну својом биографијом.

Како то функционише?

Наша платформа је бесплатна. Само се пријавите и стићи ће вам план учења о 23 маркетиншке теме. Испуните план гледањем лекција и провером знања уз кратке и забавне квизове. Када испуните план, откључајте питања за сертификат. Када их пређете, моћи ћете да преузмете свој сертификат.

Учите из искуства

Гледајте видеоводиче стручњака који су били на вашем месту.

Примените знање

Проверите своје знање и добијте практичне савете за примену нових вештина и јачање самопоуздања.

Само тако наставите!

Истражите још путева до нових могућности. Можете да добијете сертификат и ако прођете све теме у Гаражи.

Добијте сертификат

У сарадњи са организацијом Interactive Advertising Bureau нудимо бесплатне сертификате свима који прођу цео курс. Курс пружа одличне основе дигиталног маркетинга. А квалификације можете да промовишете и на свом Linkedin профилу.

Започните са сертификацијом

Речи по којима се живи

Ејдријен Симпсон је желео да ради од куће и проводи више времена са децом. Зато је овај бивши ТВ водитељ почео да пише говоре за венчања. Направио је једноставан вебсајт за All Speeches Great and Small и почео да се оглашава у претрази. У року од 31 дана, продао је 31 говор.

Укус доброг живота

Rachael’s Kitchen прави и испоручује укусне колаче широм Уједињеног Краљевства и Европе, а оглашавали су се онлајн да би добили још клијената и увећали пословање. Веб продаја је порасла за 50%. Предузеће је запослило нове људе и заиграло против много веће конкуренције.

Успешан посао са балонима

Cotswold Balloon Safaris нуди летове балоном преко живописних предела Котсволдса. Од покретања овог предузећа 2014, капетан Мајк Џенингс користи веб за промоцију бренда. Уз помоћ анализе веб саобраћаја, Мајк је открио да потенцијални клијенти често прегледају сајт у време ручка и рано вече, па их циља у то време.