Пријави ме
Главни мени заглавља Почетна Библиотека тема Страница за студенте Више arrow_drop_down Честа питања Дигитална гаража
Почните да учите

Искористите веб на најбољи начин

Стекните дигиталне вештине неопходне за унапређење пословања, напредак у каријери или само јачање самопоуздања. Обезбедићемо вам лични план за учење потпуно бесплатно.

Почните да учите

За кога је?

Учите шта желите и кад желите: бесплатни водичи за успех онлајн; од друштвених медија до претраживача и још много тога.

Поставите циљеве

Направите план за учење који вам одговара, без обзира на то да ли желите да продајете онлајн, досегнете више људи на друштвеним медијима или само да други примете ваш рад.

Учите из искуства других

Гледајте видео водиче стручњака, обичних људи, који су били у вашој ситуацији или нас посетите у некој од физичких „гаража“ где нудимо подучавање један на један.

Примените знање

Испробајте оно што сте научили и добијте практичне савете за примену нових вештина за унапређење пословања.

Пратите напредак

Уз помоћ личне контролне табле ћете бити стално мотивисани и на добром путу, а уз то ћете се и добро забављати.

Само напред!

Истражујте многе начине за унапређење пословања и придобијање нових клијената. Можете чак и да добијете сертификацију када обрадите све теме у Гаражи.

Учите од стручњака, обичних људи

Упознајте Горија и Џејн, стручњаке који су обични корисници, који су били у вашој ситуацији, остварили су успех и желе да поделе савете за остваривање успеха онлајн са вама.

Речи по којима се живи

Ејдријен Симпсон је желео да ради од куће и проводи више времена са децом. Зато је овај бивши ТВ водитељ почео да пише говоре за венчања. Направио је једноставан вебсајт за All Speeches Great and Small и почео да се оглашава у претрази. У року од 31 дана, продао је 31 говор.

Укус доброг живота

Rachael’s Kitchen прави и испоручује укусне колаче широм Уједињеног Краљевства и Европе, а оглашавали су се онлајн да би добили још клијената и увећали пословање. Веб продаја је порасла за 50%. Предузеће је запослило нове људе и заиграло против много веће конкуренције.

Успешан посао са балонима

Cotswold Balloon Safaris нуди летове балоном преко живописних предела Котсволдса. Од покретања овог предузећа 2014, капетан Мајк Џенингс користи веб за промоцију бренда. Уз помоћ анализе веб саобраћаја, Мајк је открио да потенцијални клијенти често прегледају сајт у време ручка и рано вече, па их циља у то време.