Digimarkkinoinnin perusteet - Google Digital Garage
certification
Sisältää sertifioinnin

Hanki digitaalisen markkinoinnin perusteiden sertifiointi

Perehdy digitaalisen markkinoinnin perusteisiin ja edistä liiketoimintaasi tai uraasi.

  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
Hanki digitaalisen markkinoinnin perusteiden sertifiointi

Tietoja tästä kurssista

Perehdy digitaalisen markkinoinnin perusteisiin maksuttomalla kurssillamme, joka on saanut Interactive Advertising Bureaun (IAB:n) hyväksynnän. Kurssi koostuu 26:sta Google-kouluttajien luomasta moduulista. Moduulit sisältävät paljon käytännön harjoituksia ja tosielämän esimerkkejä, joiden avulla voit hyödyntää tietojasi käytännössä.

Kurssin tiedot reorder Moduulit: 26 access_time Kesto (tuntia): 40 Aloittelija Maksuton
Kurssin ominaisuudet
  • IAB:n hyväksyntä
  • Opastusvideot
  • Rajaton käyttöoikeus
  • Arvostettu sertifiointi

Miksi sertifiointi kannattaa hankkia?

Miksi sertifiointi kannattaa hankkia?

Paranna CV:täsi

Accordion aria label closed

Sertifiointi kertoo työnantajille, että tunnet digitaalisen markkinoinnin peruskäsitteet hyvin. Voit lisätä sertifioinnin myös CV:hen ja ladata sen helposti LinkedIn-profiiliisi.

Löydä työpaikka

Accordion aria label closed

Sertifioinnin avulla voit osoittaa, että sinulla on todellista digiosaamista ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Molemmat ovat tärkeitä ominaisuuksia nykypäivän yritysmaailmassa. Esittelemällä näitä ominaisuuksia voit parantaa mahdollisuuksiasi löytää unelmiesi työpaikka.

Etene urallasi

Accordion aria label closed

Parantamalla digiosaamistasi voit helpottaa työnsaantia, saada ylennyksen tai siirtyä kokonaan uudelle uralle.

Näin se toimii

Suorita kaikki 26 moduulia loppuun

Opi uusia taitoja katsomalla lyhyitä ohjevideoitamme ja testaa sitten osaamisesi pikaisen kokeen avulla.

Suorita loppukoe

Läpäise 40 kysymyksen loppukoe, niin saat sertifioinnin.

Jaa sertifikaattisi

Lataa uusi sertifikaattisi ja esittele sitä LinkedInissä ja CV:ssäsi.

Moduulit (26)

Opittavat taidot

insert_chart_outlined

Analytiikkaan ja dataan perustuvat oivallukset

Tässä Google Analyticsin esittelyssä näytämme, miten voit kerätä ja analysoida käyttäjätietoja sekä muuntaa ne käyttökelpoisiksi oivalluksiksi.

timeline

Liiketoimintastrategia

Katso, miten voit kehittää online-markkinointitoimintaasi segmentoimalla yleisöjä, analysoimalla dataa sekä määrittämällä selkeitä tavoitteita ja seuraamalla niiden toteutumista.

chrome_reader_mode

Sisältömarkkinointi

Katso, miten voit kasvattaa bränditietoisuutta ja saada lisää konversioita luomalla ja jakamalla arvokasta sisältöä potentiaalisille asiakkaille.

picture_in_picture

Display-mainonta

Tule huomatuksi verkossa tunnistamalla Display-mainoksillesi sopivat yleisöt, mainosverkostot ja strategiat.

shopping_basket

Verkkokauppa

Saat käyttöösi kaikki strategiat ja työkalut, joita tarvitset verkkokaupan luomiseen, tehokkaaseen verkkomyyntiin ja käyttökokemuksen optimointiin.

mail_outline

Sähköpostimarkkinointi

Ota haltuun sähköpostimarkkinoinnin perusteet ja opi seuraamaan vastauksia, luomaan yksinkertaisia laskeutumissivuja ja käyttämään A/B-testausta.

person_pin_circle

Paikallinen markkinointi

Tavoita ja aktivoi lähellä olevia potentiaalisia asiakkaita käyttämällä paikallisia hakemistoja ja mobiilimarkkinointia sekä parantamalla näkyvyyttäsi paikallisessa haussa.

phone_android

Mobiili

Perehdy mobiilisivustojen ja ‑sovellusten eroihin ja kehitä äärimmäisen tehokkaat mobiilihakukoneoptimointi- ja mainontastrategiat.

find_in_page

Hakukonemarkkinointi

Tässä Google Adsin esittelyssä kerromme saatavilla olevista tutkimustyökaluista sekä siitä, miten voit valita avainsanoja ja optimoida kampanjasi tuoton parantamiseksi.

pageview

Hakukoneoptimointi

Perehdy orgaanisen ja maksullisen haun eroihin, opi kehittämään erittäin tehokas hakukoneoptimointisuunnitelma ja optimoi verkkosivut siten, että käyttäjät löytävät haluamansa sisällön entistä helpommin.

textsms

Sosiaalinen media

Katso, miten voit tunnistaa sopivimmat sosiaalisten verkostojen sivustot, luoda käyttäjiä miellyttävää sisältöä ja mitata menestystäsi.

play_circle_outline

Video

Katso, miten voit integroida videomainonnan verkkostrategiaan, luoda videomainoksia edullisesti ja varmistaa, että mainoksesi näkyvät juuri oikeille ihmisille.

important_devices

Verkkosivujen optimointi

Tunnista sopivimmat digitaaliset kanavat, joiden avulla voit saavuttaa liiketoimintatavoitteesi ja luoda entistä parempia käyttökokemuksia verkossa.

Menestystarinoita

Yli 300 000 henkilöä on jo hankkinut tämän sertifioinnin ja edistää sen avulla urakehitystään.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Digital Garage on?

Accordion aria label closed

Digital Garagessa voit kehittää digitaalisia taitojasi liiketoimintasi, urasi tai vaikkapa itseluottamuksesi parantamiseksi. Digital Garagen arkipäivän asiantuntijat auttavat sinua menestymään verkossa. Digital Garagessa voit oppia hyödyllisiä taitoja osaamistasostasi, tavoitteistasi tai taustastasi riippumatta.

Miksi Google on perustanut Digital Garagen?

Accordion aria label closed

Verkon mahdollisuuksien hyödyntämisellä on hämmästyttävän suuri vaikutus yksilöiden, yritysten ja talouden kasvuun. Haluamme, että kaikki – sinä mukaan lukien – voivat hyötyä teknologian kehityksestä ja osallistua tulevaan kasvuun digitaalisten taitojen avulla.

Mitä tietoja ja taitoja saan koulutuksesta?

Accordion aria label closed

Voit kehittää itseäsi ja digiosaamistasi rajattomasti. Ohjevideoidemme arkipäivän asiantuntijat ovat olleet joskus samassa tilanteessa kuin sinä – heidän avullaan opit mainostamaan tekemisiäsi ja yritystäsi verkossa. Kuulet heiltä, miten voit tavoittaa juuri oikeat ihmiset ja hyödyntää verkkoa parhaalla mahdollisella tavalla tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Näytä kaikki usein kysytyt kysymykset
Aloita tänään ja hanki sertifiointi (Digimarkkinoinnin perusteet) Aloita kurssi