Aloita oppiminen
Päävalikon otsikko Etusivu Aihekokonaisuudet Lisää arrow_drop_down Usein kysytyt kysymykset Growth Engine
Liity

Kehitä digiosaamistasi

Syvennä digiosaamistasi yrityksesi tai urasi kehittämiseksi. Autamme sinua henkilökohtaisen koulutussuunnitelman tekemisessä, maksutta.

Aloita nyt

Kenelle Digital Garage soveltuu?

Sinulle, joka haluat kouluttautua omaan tahtiisi. Ilmaisten videoidemme avulla opit hyödyntämään paremmin muun muassa sosiaalista mediaa ja hakukoneita.

Aseta omat tavoitteesi

Tee itsellesi sopiva oppimissuunnitelma sen mukaan, haluatko lisätä myyntiä verkossa, tavoittaa ihmisiä sosiaalisessa mediassa tai saada työsi paremmin näkyville.

Opi muiden kokemuksista

Katso videoita asiantuntijoilta, jotka ovat olleet samassa tilanteessa. Voit myös käydä paikan päällä saamassa henkilökohtaista ohjausta.

Kokeile käytännössä

Testaa, mitä olet oppinut. Saat myös käytännön vinkkejä siihen, miten voit soveltaa uusia taitojasi yrityksesi kehittämiseen.

Seuraa edistymistäsi

Henkilökohtainen hallintapaneeli auttaa pitämään motivaatiota yllä ja kehittämään taitoja oikeaan suuntaan.

Kehity lisää!

Tutustu myös muihin tapoihin, joilla voit kehittää yritystäsi ja saada uusia asiakkaita. Voit myös hankkia sertifioinnin perehtymällä kaikkiin Digital Garagen aihekokonaisuuksiin.

Liiketoiminta uusiin ulottuvuuksiin hakukonemainonnan avulla

Jussi Peisan mielestä hakukonemainonnan tulokset puhuvat puolestaan: "Verkkosivuillamme on nyt tuhansia kävijöitä. Mainoksemme näytetään kuukausittain 18 000 kertaa ja 98 % asiakkaistamme löytää meidät netin kautta."

Verkkokauppa ei ole mikään leikin asia

Päivi Linnapuomi uskoo verkkokaupan tuomiin mahdollisuuksiin. "Verkkokaupan avulla voimme kasvattaa yrityksemme kilpailukykyä ja turvata työntekijöidemme tulevaisuuden."

Näkyvyyttä laajasti ja luovasti

Seriouslyn ensimmäisellä pelillä, Best Fiendsillä, on päivittäin noin miljoona pelaajaa. Hauska ja luova mainonta on tälle peliyhtiölle luonnollinen tapa markkinoida tuotteitaan. YouTube-tiimin yli 48 miljoonalle seuraajalle jakama PewDiePie’s Valentine’s Challenge -video on esimerkki siitä, miten laajoja yleisöjä mobiililla voidaan saavuttaa.

Hakumainonnalla homma hanskassa

Pasi Pentikäinen Muoto & Mööpelistä kertoo, miten mainonta vaikuttaa hänen yritykseensä: kun hakumainoskampanja on aktivoitu, yrityksen verkkosivulla kävijöiden määrä kasvaa puolella. Kuukauden aikana Pentikäiselle kertyy kymmenittäin kyselyjä, tilauksia ja toimeksiantoja. Toimiva hakumainonta pitää Muoto & Mööpelin kysynnän yllä ja pienyrittäjän kiireisenä.