Een bedrijf promoten met online advertenties - Digitale Werkplaats

Een bedrijf promoten met online advertenties

Ontdek met welke online tools je je marketingstrategie kunt bepalen en de juiste klanten kunt aantrekken.

Een bedrijf promoten met online advertenties

Over deze cursus

We leggen uit hoe je een succesvolle advertentie- en marketingstrategie ontwikkelt, en hoe je met e-mailmarketing en video- en display-advertenties meer klanten kunt aantrekken die je wilt bereiken.

Cursusdetails reorder Modulen: 5 access_time Aantal uur: 3 Beginner Gratis
Cursuskenmerken
  • Videotrainingen
  • Tips die je gemakkelijk kunt implementeren
  • Toets je kennis aan het einde van het onderwerp
  • Onbeperkte toegang

Hoe werkt het?

Schrijf je in voor een cursus

Kies de juiste cursus voor jou en neem de volgende stap om je leerdoelen te behalen.

Houd je voortgang bij

Houd je voortgang bij via de pagina 'Mijn leerplan'.

Voltooi de moduletesten

Doe nieuwe vaardigheden op met korte videotrainingen en test je kennis met een korte quiz.

Vaardigheden die je leert

timeline

Bedrijfsstrategie

Leer hoe je duidelijke doelen definieert en monitort, doelgroepen segmenteert en gegevens analyseert om je online marketinginspanningen te verbeteren.

shopping_basket

E-commerce

Alle strategieën en tools die je nodig hebt om een online winkel te ontwerpen, effectief online te verkopen en de gebruikerservaring te optimaliseren.

mail_outline

E-mailmarketing

Beheers de basisprincipes van e-mailmarketing, waaronder het bijhouden van reacties, het maken van eenvoudige bestemmingspagina's en het gebruik van A/B-tests.

person_pin_circle

Lokale marketing

Bereik en betrek potentiële klanten in de buurt door gebruik te maken van lokale directory's en mobiele marketing om in lokale zoekopdrachten te worden gevonden.

textsms

Social media

Ontdek hoe je de juiste socialmediasites identificeert, hoe je geweldige content maakt waar gebruikers enthousiast over zijn en hoe je je succes meet.

play_circle_outline

Video

Ontdek hoe je video integreert in een online strategie, videoadvertenties maakt met een beperkt budget en ervoor zorgt dat je advertenties door de juiste mensen worden gezien.

picture_in_picture

Display-advertenties

Val online op door juiste doelgroepen, advertentienetwerken en strategieën te identificeren voor jouw display-advertenties.

find_in_page

SEM

In deze introductie tot Google Ads leer je over de verschillende beschikbare onderzoekstools en ontdek je hoe je zoekwoorden kiest en campagnes optimaliseert voor een beter rendement.

pageview

SEO

Begrijp de verschillen tussen organisch en betaald zoeken, leer hoe je een zo effectief mogelijk SEO-plan ontwikkelt en webpagina's optimaliseert zodat gebruikers de content gemakkelijker kunnen vinden.

Veelgestelde vragen

Wat is de Digitale Werkplaats van Google?

Accordion aria label closed

Verbeter de digitale vaardigheden die je nodig hebt om jouw bedrijf, je carrière of simpelweg je zelfvertrouwen verder te ontwikkelen. De experts van de Digitale Werkplaats kunnen je helpen om online succes te behalen. Iedereen kan van deze nieuwe digitale leeromgeving profiteren, ongeacht kennisniveau, doelen of achtergrond.

Waarom is Google gestart met de Digitale Werkplaats?

Accordion aria label closed

We willen graag dat iedereen, ook jij, over de digitale vaardigheden beschikt die nodig zijn om te kunnen profiteren van de technologische revolutie.

Welke kennis en vaardigheden doe ik tijdens mijn training op?

Accordion aria label closed

Jouw ontwikkeling kent geen grenzen! Bekijk videotrainingen van experts en ontwikkel vaardigheden om jezelf en jouw bedrijf online te promoten. Je leert hoe je door de juiste mensen wordt opgemerkt en hoe je internet optimaal kunt benutten om je doelen te bereiken.

Alle veelgestelde vragen weergeven
Begin vandaag nog Gratis cursus starten