Inloggen
Winnaar van de European Digital Skills Award
Kop hoofdmenu De Digitale Werkplaats Lesbibliotheek De Digitale Werkplaats voor studenten Workshops Partners More arrow_drop_down Veelgestelde vragen Feedback Groeimotor launch
Begin met leren

Haal alles uit het internet

Verbeter uw digitale vaardigheden. Om uw bedrijf te laten groeien, uw carrière verder te helpen en om u persoonlijk te blijven ontwikkelen. Van ons krijgt u een op maat gemaakt lesplan. Helemaal gratis.

Voor wie?

Leer wat u wilt, wanneer het u uitkomt: gratis videotrainingen om online succesvol te zijn. In slechts 5 minuten traint u al uw digitale vaardigheden.

Begin online met leren

De Digitale Werkplaats Goes

In samenwerking met Qredits Microfinanciering Nederland organiseert Google op 15 en 16 mei de Digitale Werkplaats in Goes. Hét evenement, waar u als ondernemer met ambitie, het juiste gereedschap krijgt voor groei.

Aanmelden? KLIK HIER

Bepaal uw doelen

Stel een lesplan op dat bij u past. Of u nu online wilt verkopen, meer mensen wilt bereiken via social media of uw naamsbekendheid wilt vergroten.

Leer van anderen

Bekijk videotrainingen van experts, of kom bij ons langs op een van onze 'werkplaatsen' voor persoonlijke begeleiding.

Test uw kennis

Doe de test en ontvang handige tips. En gebruik ze vervolgens om uw bedrijf te laten groeien.

Houd uw voortgang bij

Via uw persoonlijke dashboard blijft u gemotiveerd en op schema.

Vooral doorgaan!

Ontdek hoe u uw bedrijf online kunt laten groeien. Als u alle onderwerpen in de Digitale Werkplaats voltooit, ontvangt u een officieel certificaat.

Is uw website mobielvriendelijk?

Om ervoor te zorgen dat bezoekers van uw site ook uw klanten worden, moet uw site goed werken op verschillende apparaten – van smartphones tot desktopcomputers. Check hoe uw site scoort op mobielvriendelijkheid en op snelheid, en wat u kunt verbeteren.

Test mijn website

Bakken als passie

Vicky Littlejohn weet al vanaf haar 3e dat ze in de bakkerswereld wil werken. Nu zorgt ze met het Bakery Institute dat bakkers worden opgeleid en zet ze zich in voor de bakkerijbranche. Zonder online aanwezigheid zou haar bedrijf niet bestaan.

Online groene vingers

Aan de keukentafel ontstond ooit het idee om haagplanten online te verkopen. En met succes. Zelfs vanuit Zweden en Denemarken is de vraag groot. Richard van de Wal richt zich nu volledig op online business uit Scandinavië.

Tailored events

Tijdens zijn studie had Joost al werk in de event-wereld. Zijn passie voor terreinwagens en het werken met mensen maakte dat hij in 2003 voor zichzelf begon. De meeste boekingen voor bedrijfsuitjes komen binnen via hun website, social media en online advertenties.