Inloggen
Kop hoofdmenu De Digitale Werkplaats Lesbibliotheek Voor studenten Digitale Werkplaats Amsterdam Meer arrow_drop_down Veelgestelde vragen Over Feedback Groeimotor
Begin met leren

Haal alles uit het internet

Verbeter jouw digitale vaardigheden. Om je bedrijf te laten groeien, je carrière verder te helpen en om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Van ons krijg je een op maat gemaakt lesplan. Helemaal gratis.

Begin met leren

Online Digitale Werkplaats

Leer wat jij wilt, wanneer het jou uitkomt: gratis videotrainingen om online succesvol te zijn. In slechts 5 minuten train je al jouw digitale vaardigheden.

Begin online met leren

Digitale Werkplaats Amsterdam

Leer alles over online marketing voor je bedrijf of carrière. Meld je nu aan voor gratis workshops en persoonlijk advies in de tijdelijke werkplaats in Amsterdam.

Workshop of persoonlijk advies? Klik hier

Bepaal je doelen

Stel een lesplan op dat bij jou past. Of je nu online wilt verkopen, meer mensen wilt bereiken via social media of je naamsbekendheid wilt vergroten.

Leer van anderen

Bekijk videotrainingen van experts, of kom bij ons langs op een van onze 'werkplaatsen' voor persoonlijke begeleiding.

Test je kennis

Doe de test en ontvang handige tips. En gebruik ze vervolgens om jouw bedrijf te laten groeien.

Houd je voortgang bij

Via jouw persoonlijke dashboard blijf je gemotiveerd en op schema.

Vooral doorgaan!

Ontdek hoe je jouw bedrijf online kunt laten groeien. Als je alle onderwerpen in de Digitale Werkplaats voltooit, ontvang je een officieel certificaat.

Is jouw website mobielvriendelijk?

Om ervoor te zorgen dat bezoekers van jouw site ook je klanten worden, moet je site goed werken op verschillende apparaten – van smartphones tot desktopcomputers. Check hoe jouw site scoort op mobielvriendelijkheid en snelheid, en wat je kunt verbeteren.

Test mijn website

Bakken als passie

Vicky Littlejohn wist al vanaf haar derde dat ze in de bakkerswereld wilde werken. Nu zorgt ze met het Bakery Institute dat bakkers worden opgeleid en zet ze zich in voor de bakkerijbranche. Zonder online aanwezigheid zou haar bedrijf niet bestaan.

Online groene vingers

Aan de keukentafel ontstond ooit het idee om haagplanten online te verkopen. En met succes. Zelfs vanuit Zweden en Denemarken is de vraag groot. Richard van de Wal richt zich nu volledig op online business uit Scandinavië.

Op maat gemaakte events

Tijdens zijn studie had Joost al werk in de eventwereld. Zijn passie voor terreinwagens en het werken met mensen maakte dat hij in 2003 voor zichzelf begon. De meeste boekingen voor bedrijfsuitjes komen binnen via Joosts website, social media en online advertenties.