Популяризирайте бизнеса си чрез онлайн рекламиране - Google Дигитален гараж

Популяризирайте бизнеса си чрез онлайн рекламиране

Открийте онлайн инструментите, които можете да използвате за създаване на маркетингова стратегия и привличане на подходящите клиенти.

Популяризирайте бизнеса си чрез онлайн рекламиране

Всичко за този курс

Ще Ви разкажем как да създадете успешна рекламна и маркетингова стратегия и ще обясним как имейл маркетингът, видеорекламите и дисплейните реклами могат да Ви помогнат да достигате и да привличате повече подходящи клиенти.

Подробности за курса reorder Модули: 5 access_time Часове: 3 Начално ниво Безплатно
Функции на курса
  • Видеоуроци;
  • Лесни за прилагане съвети;
  • Оценяване при завършване на тема;
  • Неограничен достъп.

Начин на работа

Регистрирайте се за курс

Изберете подходящия за Вас курс и направете следващата стъпка към постигането на целите си за обучение.

Проследявайте напредъка си

Следете напредъка си чрез страницата „Моят план за обучение“.

Направете тестовете към модулите

Придобивайте нови умения чрез кратки видеоуроци и след това проверявайте знанията си с бърз тест.

Включени модули

Умения, които ще придобиете

timeline

Бизнес стратегия

Научете как да задавате ясни цели и да ги управлявате, да сегментирате аудитории и да анализирате данни, за да подобрите резултатите си в онлайн маркетинга.

shopping_basket

Електронна търговия

Всички стратегии и инструменти, които са Ви необходими за изграждането на един онлайн магазин, за ефективните продажби онлайн, както и за оптимизирането на практическата работа на потребителите.

mail_outline

Имейл маркетинг

Усвоете основните положения на имейл маркетинга, включително как да проследявате отговорите, да създавате прости целеви страници и да използвате двувариантно тестване.

person_pin_circle

Местен маркетинг

Достигайте и ангажирайте потенциалните клиенти в близост до Вас, като използвате местни директории и мобилен маркетинг и като изграждате присъствие в местното търсене.

textsms

Социални медии

Разберете как да откриете правилните сайтове за социални мрежи, да създавате отлично съдържание, което ще се хареса на потребителите, и да измервате успеха си.

play_circle_outline

Видео

Открийте как можете да интегрирате видео в онлайн стратегия, създавайте видеореклами при определен бюджет и направете така, че да ги виждат правилните хора.

picture_in_picture

Дисплейно рекламиране

Направете така, че да Ви забележат онлайн, като определите правилните аудитории, рекламни мрежи и стратегии за дисплейните си реклами.

find_in_page

SEM

В това въведение в Google Ads ще научите с какви инструменти за проучване разполагате, както и как да избирате ключовите си думи и да оптимизирате кампаниите си за по-добра възвращаемост.

pageview

Оптимизиране за търсещи машини (SEO)

Разберете разликите между органично и платено търсене, научете как да разработите най-ефективния план за SEO и да оптимизирате уеб страниците си, така че потребителите по-лесно да намират съдържание на тях.

Често задавани въпроси

Какво представлява Дигиталният гараж?

Accordion aria label е затворен

Преговорете дигиталните умения, за да развиете бизнеса, кариерата или самочувствието си. Специалистите от Дигиталния гараж ще Ви помогнат да успеете онлайн. Всеки може да се възползва, независимо от уменията, целите или квалификацията си.

Защо Google стартира Дигитален гараж?

Accordion aria label е затворен

Удивително е колко силно могат да се развиват хората, бизнесът и цели икономики, когато хората се учат да оползотворяват максимално мрежата. Искаме всички да разполагат с дигиталните умения, които са им необходими, за да се възползват от технологичната революция и да бъдат част от това развитие.

Какви знания и умения ще получа, след като завърша обучението си?

Accordion aria label е затворен

Възможностите за развитието Ви са неограничени! След като гледате видеоуроци от практически специалисти, които ежедневно се справят с проблеми като Вашите, ще усвоите умения, с които да популяризирате себе си и бизнеса си онлайн. Ще научите как да бъдете забелязвани от подходящите хора и как да се възползвате максимално от мрежата, за да постигате целите си.

Вижте всички често задавани въпроси