Вход
Главно меню в горен колонтитул Home Библиотека с теми За студенти и ученици Партньори Повече arrow_drop_down Често задавани въпроси Двигател на успех
Започнете да учите

Сертифицирайте се с Google

Дайте силен старт на кариерата си с внушителен дигитален сертификат. Нашите безплатни онлайн курсове ще ви преведат през всичко - от търсачки до имейл маркетинг, социални медии и др.

Започнете да учите

Защо да се сертифицирате?

Сертифицирането е страхотен начин да накарате професионалното ви резюме да заблести. Сертификатът показва, че притежавате дигитални умения и имате мотивация да учите – две основни качества в света на бизнеса.

За кого е това?

За търсещи работа и за ученици. За онези, които искат да научат повече за дигиталния свят, да подобрят уменията си или просто да подплатят резюмето си.

Как работи?

Нашата платформа е безплатна, само се регистрирайте и ще получите своя онлайн план за обучение, съставен от комбинация от 23 теми от дигиталния маркетинг. Завършете своя план, като изгледате уроците и проверявате знанията си с бързи и забавни тестове. Когато авършилите плана за обучение, ще отключите въпросите за сертифициране. След минаването им, ще можете да свалите сертификата си.

Учете се от опита

Гледайте видеоклипове от експерти, които са били на ваше място.

Упражнявайте знанията си

Подлагайте на тест, това което сте научили, и вижте полезни съвети как да прилагате новите си умения, за да повдигнете самочувствието си.

Продължавайте!

Разгледайте още начини да създавате нови възможности. Може дори да се сертифицирате, като завършите всички теми в Гаража.

Event Design печели позиции в своя сектор

Компанията Event Design организира различни по формат събития, включително конференции и конгреси. Нова цел на компанията е привличането на чужди групи за бизнес туризъм в България. От 2012 г. използват онлайн реклама, благодарение на нея 10 % от всички запитвания се реализират като поръчки. Постоянството им в използването на дигитален маркетинг се отплаща с конкретни резултати – наети нови служители, повече поръчки и диверсифициране на клиентите.

Бизнесът Rosey’s mark разцъфтява

Rosey’s mark е онлайн магазин, който предлага серия хранителни продукти, декоративни предмети и бижута, базирани на Българската роза. Използването на уеб анализ им дава възможност да следят поведението на целева си аудитория и да оптимизират сайта в съответствие с това. Те постигнат ръст в продажбите си благодарение на комбинацията от онлайн инструменти, които им помагат да разширят своите хоризонти и да продават извън България.

АкватониК отбелязва ръст в резервациите

Онлайн рекламата заема преобладаващ дял в маркетинговия микс на „АкватониК“. Благодарение на нея имат повече кликове на сайта. Постигат 25 – 30 % ръст в резервациите през летните и зимните месеци, или над 10 % устойчив ръст на година, както и увеличават с 5 – 7 % броя на чуждестранните си гости.