Вход
Главно меню в горен колонтитул Home Библиотека с теми За студенти и ученици Партньори Повече arrow_drop_down Често задавани въпроси Двигател на успех
Започнете да учите

Възползвайте се от възможностите на мрежата

Получете дигиталните умения, които са Ви нужни, за да развиете бизнеса, кариерата или увереността си. Ще Ви съставим личен план за обучение, напълно безплатно.

Започнете да учите

За кого е подходящо това?

Учете това, което искате, когато искате: безплатни уроци, с които по-лесно да постигате успех онлайн – от социални медии до търсачки и още много.

Определете целите си

Създайте подходящия за Вас план за обучение – независимо дали искате да продавате онлайн, да достигате до повече хора в социалните медии или да привлечете внимание към работата си.

Учете се от опита

Гледайте видеоуроци на специалисти, които ежедневно се справят с проблеми като Вашите.

Прилагайте знанията си

Направете тест за наученото и получете практически съвети как да приложите новите си умения, с които да развиете бизнеса си.

Следете напредъка си

Личното Ви табло за управление ще Ви помага да поддържате мотивацията си и да продължавате напред, а и да се забавлявате.

Продължавайте напред!

Изследвайте многобройните начини за развитие на бизнеса Ви и привличане на нови клиенти. Можете дори да получите сертификат за завършване на всички теми в Дигиталния гараж.

Event Design печели позиции в своя сектор

Компанията Event Design организира различни по формат събития, включително конференции и конгреси. Нова цел на компанията е привличането на чужди групи за бизнес туризъм в България. От 2012 г. използват онлайн реклама, благодарение на нея 10 % от всички запитвания се реализират като поръчки. Постоянството им в използването на дигитален маркетинг се отплаща с конкретни резултати – наети нови служители, повече поръчки и диверсифициране на клиентите.

Бизнесът Rosey’s mark разцъфтява

Rosey’s mark е онлайн магазин, който предлага серия хранителни продукти, декоративни предмети и бижута, базирани на Българската роза. Използването на уеб анализ им дава възможност да следят поведението на целева си аудитория и да оптимизират сайта в съответствие с това. Те постигнат ръст в продажбите си благодарение на комбинацията от онлайн инструменти, които им помагат да разширят своите хоризонти и да продават извън България.

АкватониК отбелязва ръст в резервациите

Онлайн рекламата заема преобладаващ дял в маркетинговия микс на „АкватониК“. Благодарение на нея имат повече кликове на сайта. Постигат 25 – 30 % ръст в резервациите през летните и зимните месеци, или над 10 % устойчив ръст на година, както и увеличават с 5 – 7 % броя на чуждестранните си гости.