Partners

Huvudpartners

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag.

Våra experter

Hjälpen finns precis runt hörnet. Titta i listan nedan för komma i kontakt med en expert nära dig.

Strategi, grafisk form, text och digitalt. Vi arbetar med kod och design, SEO och SEM samt Sociala medier.

Digitala handlingsplaner, resultatmätning, SEO, Google AdWords, Google Analytics, Google TagManager, SEM, Sociala medier, medieplanering, koncept, design, rådgivning digitala kanaler.

Google AdWords, SEO, Google Analytics, Google My Business, webbutveckling, annonsplanering och upphandling, grafisk design, sökmedia.

Webb, Google AdWords, Google Analytics, Google My Business, grafisk design, Videoproduktion, Remarketing, Facebook.

Top Visible är en Digital byrå med fokus på sök-branschen. Vi sitter i Malmö men har kunder utspridda i landet och kör kurser i Malmö, Göteborg och Stockholm (eller så kommer vi till er, var ni än sitter!). Våra kursämnen berör bl.a. Google AdWords, Facebook & Instagram, Google Analytics, SEO On-Page, SEO Off-page. Vi är även konsulter med lång erfarenhet inom PPC (Google AdWords, Facebook, Instagram m.m.), SEO, Google Analytics, Digitala strategier.

Search Integration är en ledande byrå i norden inom sökmarknadsföring. Vi levererar prisbelönta lösningar baserade på Google Analytics, vetenskaplig kunskap och internationell marknadserfarenhet.

Teveo är en digital kommunikationsbyrå med säte strax utanför Göteborg. Vi arbetar med strategisk planläggning samt praktiskt utförande av aktiviteter genom hela det digitala flödet (Google, YouTube, Sociala Medier). Detta då vi ser att den riktiga magin sker när man sammanför och nyttjar synergierna mellan samtliga kanaler. Vi föreläser idag på IHM Business School, Handelsakademin, Nowa Academy samt på majoriteten av Easy Fairs mässor runtomkring i landet med syftet att utbilda inköpare inom det nischade ämne vi älskar mest, AdWords.

Kurser/utbildningar inom Digital kommunikation, Sociala medier, Digital statistikhantering (Google Analytics marknad/certifiering), SEM annonsering (Facebook, Google sök/display, matchads, yahoo/bing etc) Google AdWords certifiering, SEO (Sökmotoroptimering), Skriva för webben, Content Marketing, Att kravställa digitala utvecklingsprojekt, Indesign/E-comerce.

Knowit är en ledande fullservicebyrå med specialister inom digitala strategier, marknadsföring och webbutveckling. Vill du öka din försäljning och synas på Google, Facebook eller YouTube är vi partnern för dig. Kom gärna förbi för en kaffe så berättar vi mer!

Beet är en digital fullservicebyrå inriktade på resultatdriven och mätbar marknadsföring och försäljning. Vårt marknadsarbete utgår alltid från ett definierat mål och alla aktiviteter vi genomför är mätbara och grundade i analys av data.

SESNordic är en av Nordens ledande fullservicebyrå för tjänster inom sök, sökstrategier och marknadsföring i sökmotorerna, vilket inkluderar SEO, SEM, PPC, strategier för digital marknadsföring, mobil-annonsering, Facebookannonsering, konverteringsoptimering, webbanalys och utbildningar inom nämnda områden. Vi hjälper företag att komma bra till i sökmotorerna, att stärka sitt varumärke och möta presumtiva kunder i olika digitala kanaler med rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

Torget brinner för att skapa tillväxt online. Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring levererar vi, tillsammans med branschens bästa samarbetspartners, enkla helhetslösningar till små och medelstora företag. Vi erbjuder digitala produkter och tjänster, främst inom sökmotoroptimering, Google AdWords, hemsidesproduktion och sociala medier. På söktjänsterna torget.se och foretagsfakta.se, samt genom vårt samarbete med merinfo.se, stärker företag sin lokala närvaro och synlighet online. För oss är det kundens behov som styr vårt arbete. Vi hjälper företag skapa affärsnytta och tillväxt online, samt inspirerar fler att satsa på digital marknadsföring. Torget – den lyhörda onlineexperten.

En marknadsledande partner för digital marknadsföring. Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation. Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Vi ser fram emot att få dela med oss av vår kunskap, erfarenhet och passion under Digitalakademin!

Be Better Online är en onlinemarknadsföringsbyrå som erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att driva resultat online. BBO arbetar med områden som sökmotoroptimering, annonsering i sökmotorer, sociala medier, webbanalys och konsulting inom online-strategi och marknadsföring.

Vi erbjuder företag marknadsföring i relevanta medier utifrån deras behov. Vi erbjuder bland annat Google AdWords, displayannonsering, native, hemsidesproduktion, YouTube, sociala medier samt annonser i lokaltidning. Vi är via Citygate stolt Premier Partner till Google och tack vare bra kvalitet i våra konton har vi fått många nöjda kunder. Gota Media är ett Mediehus med ca 750 medarbetare ibland annat Växjö, Kalmar, Borås, Karlskrona, Kristianstad och Ystad. Vi ger ut tidningar och samarbetar med företag på våra lokala marknader.