Grunderna för digital marknadsföring - Google Digitalakademin
certification
Inkluderar certifiering

Grunderna för digital marknadsföring

Lär dig grunderna i digital marknadsföring och utveckla ditt företag eller din karriär.

  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
Grunderna för digital marknadsföring
Kursinformation reorder Modul: 26 access_time Timmar: 40 Nybörjare Utan kostnad
Kursinnehåll
  • Godkänd av IAB
  • Självstudievideor
  • Obegränsad åtkomst
  • Erkänd certifiering

Om denna kurs

Lär dig grunderna i digital marknadsföring med vår kostnadsfria kurs som godkänts av Interactive Advertising Bureau. Det finns 26 moduler att utforska som har tagits fram av Googles utbildare. Modulerna innehåller ett stort antal praktiska övningar och verkliga exempel som hjälper dig att omvandla kunskap till handling.

Varför bli certifierad?

Varför bli certifierad?

Förbättra ditt cv

Aria-etikett är stängd

Genom att certifiera dig visar du arbetsgivarna att du har en tydlig förståelse för grundkoncepten inom digital marknadsföring. Du kan också lägga till kvalifikationen i ditt cv och enkelt ladda upp den till din LinkedIn-profil.

Hitta ett jobb

Aria-etikett är stängd

När du certifierar dig visar du att du har riktiga digitala kunskaper och att du är motiverad att lära dig två viktiga egenskaper i dagens affärsvärld. Genom att uppvisa dessa egenskaper ökar dina chanser att hitta drömjobbet.

Ta steget vidare i karriären

Aria-etikett är stängd

Genom att förbättra dina digitala kunskaper kan du hitta ett jobb, bli befordrad eller komma igång med en helt ny karriär.

Så fungerar det

1

Lär dig nya saker med hjälp av korta instruktionsvideor och testa dina kunskaper med ett kort prov.

2

Certifiera dig genom att svara rätt på de 40 frågorna i slutprovet.

3

Ladda ned och visa upp dina nya meriter på LinkedIn och i ditt CV.

Moduler (26)

Vad du lär dig

insert_chart_outlined

Insikter från analys och data

I denna introduktion till Google Analytics går vi igenom hur du samlar in och analyserar användardata som du sedan kan omvandla till konkreta insikter.

timeline

Affärsstrategi

Lär dig hur du definierar och spårar tydliga mål, segmenterar målgrupper och analyserar data för att förbättra din marknadsföring online.

chrome_reader_mode

Innehållsmarknadsföring

Lär dig hur du ökar varumärkesmedvetenheten och får fler konverteringar genom att skapa och sprida tilltalande innehåll till potentiella kunder.

picture_in_picture

Displayannonsering

Se till att du syns online genom att identifiera rätt målgrupper, rätt annonsnätverk och rätt strategier för dina displayannonser.

shopping_basket

E-handel

Alla strategier och verktyg du behöver för att skapa en e-handelsbutik, lyckas med försäljning på nätet och optimera användarupplevelsen.

mail_outline

E-postmarknadsföring

Lär dig grunderna i e-postmarknadsföring, inklusive hur du spårar svar, skapar enkla målsidor och använder A-/B-testning.

person_pin_circle

Lokal marknadsföring

Nå ut till och engagera potentiella kunder i närheten med hjälp av lokala företagsförteckningar, mobilmarknadsföring och genom att bygga upp en lokal söknärvaro.

phone_android

Mobil

Lär dig mer om skillnaden mellan mobila webbplatser och appar samt hur du utvecklar effektiva strategier för marknadsföring och sökmarknadsoptimering för mobila enheter.

find_in_page

SEM

I denna introduktion till Google Ads visar vi vilka undersökningsverktyg som finns, samt hur du väljer sökord och optimerar kampanjer för ett bättre resultat.

pageview

SEO

Förstå skillnaden mellan organisk och betald sökning, lär dig utveckla en effektiv sökoptimeringsplan och optimera webbsidor så att användarna hittar innehållet lättare.

textsms

Sociala medier

Lär dig hur du hittar rätt sociala nätverk, skapar innehåll som användarna gillar och mäter dina framgångar.

play_circle_outline

Video

Upptäck hur du integrerar video i din onlinestrategi, hur du skapar videoannonser till en rimlig budget och hur du ser till att rätt människor ser dem

important_devices

Webboptimering

Identifiera de rätta digitala kanalerna för att nå dina affärsmål och skapa en bättre användarupplevelse online.

Framgångsberättelser

Över 300 000 människor har redan skaffat sig denna kvalifikation och använder den för att utveckla och ta nästa steg i sina karriärer.

Vanliga frågor

Vad är Digitalakademin?

Aria-etikett är stängd

Hos Digitalakademin kan du vässa dina webbkunskaper och stärka ditt företag, din karriär eller bara ditt självförtroende. Vardagsexperterna på Digitalakademin hjälper dig att lyckas online. Vem som helst kan ta hjälp av våra experter, oavsett kunskapsnivå, mål och bakgrund.

Varför har Google lanserat Digitalakademin?

Aria-etikett är stängd

Det är fantastiskt att se hur individer, företag och hela ekonomier kan växa när människor lär sig utnyttja webben maximalt. Vi vill att alla – inklusive du själv – ska få alla webbkunskaper de behöver för att kunna dra nytta av teknikrevolutionen och ta del av denna tillväxt.

Vad lär jag mig i kurserna?

Aria-etikett är stängd

Det finns ingen gräns för hur mycket du kan lära dig! När du har tittat på videosjälvstudierna med våra vardagsexperter, som varit i samma situation som du, har du en utmärkt grund för att marknadsföra dig själv och ditt företag online. Du får veta hur du ser till att rätt personer hittar dig och hur du utnyttjar webben på bästa sätt så att du når dina mål.

Hur kan Digitalakademin hjälpa mig med min karriär och mitt företag?

Aria-etikett är stängd

Det finns en mängd sätt att stärka ditt företag eller din karriär med hjälp av webben – om du har rätt lärare som berättar hur du ska göra. Våra vardagsexperter hjälper dig i varje steg på vägen med videosjälvstudier, aktiviteter och resurser. Du får tips och råd från dem som vet, och konkreta kunskaper som du kan börja tillämpa direkt.

Se alla vanliga frågor
Börja idag och bli certifierad om Grunderna för digital marknadsföring Starta kurs