Logga in
Sidhuvud Huvudmeny Hem Onlineutbildningar Studenter Digitalakademin Stockholm Experter Annat arrow_drop_down Vanliga frågor Om oss Feedback Growth Engine
Starta kurserna
  • I samarbete med:

Förbättra ditt CV med ett certifikat i digitala verktyg

Ta din karriär till nästa nivå med utbildning i digitala verktyg. Skapa din personliga läroplan idag helt utan kostnad.

Börja lär dig

Vem är det för?

Kostnadsfri utbildning i digitala verktyg hjälper dig utvecklas, med kunskap i allt från sociala medier till sökmotoroptimering.

Sätt dina mål

Skapa en läroplan som passar dig, oavsett om du vill öka din försäljning online, nå fler i social media, eller helt enkelt bli mer synlig online.

Bli en mer erfaren användare av digitala verktyg

Titta på utbildningsvideos där digitala experter delar med sig av tips och råd, eller besök ett av våra utbildningsevent.

Använd din kunskap

Testa dina kunskaper och få praktiska tips som hjälper dig utvecklas online.

Följ din utveckling

Din personlina kontrollpanel hjälper dig hålla koll på din utveckling.

Du är snart klar!

Utforska fler möjligheter att växa online och få fler kunder. Du kan även bli certifierad genom att fullfölja alla onlineutbildningar.

Få certifieringen

Den här kostnadsfria certifieringen erbjuds i samarbete med IAB till alla som slutför Digitalakademins kurser. Den täcker alla grunder och mer, för att hjälpa dig bygga en bra grund i digitala kunskaper.

Starta certifieringen

Lekfull hobby blev heltidssyssla

Medan Johan Fredrik Leikvik var föräldraledig började han skapa tecknade filmer för de allra minsta barnen. Den första filmen lades upp på YouTube år 2013 och sedan dess har det blivit en hel serie roliga och lärorika filmer under temat Busigt Lärande. "YouTube är ett bra sätt att nå ut till människor som söker och tittar, och det är enkelt att nå ut till hela världen på en gång. Jag har 250 000 visningar per dag. Man behöver inte producera DVD-filmer längre, utan man kan enkelt komma ut med sin produktion på nätet.", förklarar Johan.

AdWords och Analytics superredskap för GlamMom

Med fräsiga amnings-bhar och trendiga mammakläder gör GlamMom det lite mer glamouröst att vara gravid eller amma. Sedan starten har Google AdWords hjälpt dem att nå ut till svenska mammor och nu har företaget fått tillökning i form av en norsk webbshop. "Att slå sig in på en ny marknad utan lokal förankring känns svårt, men med översättningar och AdWords kan man lätt komma in på en ny marknad även som en liten spelare", berättar Vanja Wikström, VD.

Norrländska Lundqvists Trävaru säljer byggsatser till hela Sverige

Familjeföretaget Lundqvist Trävaru grundades 1936 i Öjebyn utanför Piteå och har genom åren jobbat med träproduktion på olika sätt. Efter en omfattande brand i fabriken 2005 valde företaget att fokusera helhjärtat på byggsatser för garage, stall, villor mm. och behövde då en enkel och prisvärd marknadsföringskanal som kunde ta dem in i det nya århundradet.