Logga in
Sidhuvud Huvudmeny Hem Onlineutbildningar Studenter Utbildningsevent Experter Annat arrow_drop_down Vanliga frågor Om oss Feedback Growth Engine
Starta kurserna

Förbättra dina digitala kunskaper

Skaffa dig onlinekunskaperna och färdigheterna du behöver för att stärka ditt företag, din karriär eller bara ditt självförtroende. Vi hjälper dig att ta fram en personlig utbildningsplan helt kostnadsfritt.

Starta kurserna

Vad erbjuder vi?

Kostnadsfria självstudier och fysiska utbildningar om allt från sociala medier till sökmotorer och mycket annat som hjälper dig att lyckas online. Lär dig vad du vill, när du vill!

Formulera dina mål

Skapa en utbildningsplan som passar just dig, oavsett om du vill sälja online, nå fler personer via sociala medier eller helt enkelt bli upptäckt på webben.

Lyssna på de som vet

Titta på videosjälvstudier med ”vanliga experter” som har varit i din situation, eller kom och hälsa på oss i ett av våra fysiska ”garage” om du vill få tips och råd ansikte mot ansikte.

Tillämpa dina kunskaper

Testa vad du har lärt dig och få konkreta tips på hur du kan tillämpa dina kunskaper så att du hjälper ditt företag att växa.

Håll koll på dina framsteg

Din personliga översikt hjälper dig att hålla dig motiverad och på rätt spår – och ha kul under tiden.

Fortsätt!

Bekanta dig med flera olika sätt att utöka verksamheten och värva nya kunder. Du får till och med en officiell certifiering om du slutför alla ämnen.

Är din webbplats mobilvänlig?

För att omvandla besökare till kunder är det viktigt att din hemsida är anpassad till såväl mobil som dator. Kolla hur mobilvänlig och snabb din hemsida är - och vad du kan förbättra.

Testa Min Webbplats

Lekfull hobby blev heltidssyssla

Medan Johan Fredrik Leikvik var föräldraledig började han skapa tecknade filmer för de allra minsta barnen. Den första filmen lades upp på YouTube år 2013 och sedan dess har det blivit en hel serie roliga och lärorika filmer under temat Busigt Lärande. "YouTube är ett bra sätt att nå ut till människor som söker och tittar, och det är enkelt att nå ut till hela världen på en gång. Jag har 250 000 visningar per dag. Man behöver inte producera DVD-filmer längre, utan man kan enkelt komma ut med sin produktion på nätet.", förklarar Johan.

AdWords och Analytics superredskap för GlamMom

Med fräsiga amnings-bhar och trendiga mammakläder gör GlamMom det lite mer glamouröst att vara gravid eller amma. Sedan starten har Google AdWords hjälpt dem att nå ut till svenska mammor och nu har företaget fått tillökning i form av en norsk webbshop. "Att slå sig in på en ny marknad utan lokal förankring känns svårt, men med översättningar och AdWords kan man lätt komma in på en ny marknad även som en liten spelare", berättar Vanja Wikström, VD.

Norrländska Lundqvists Trävaru säljer byggsatser till hela Sverige

Familjeföretaget Lundqvist Trävaru grundades 1936 i Öjebyn utanför Piteå och har genom åren jobbat med träproduktion på olika sätt. Efter en omfattande brand i fabriken 2005 valde företaget att fokusera helhjärtat på byggsatser för garage, stall, villor mm. och behövde då en enkel och prisvärd marknadsföringskanal som kunde ta dem in i det nya århundradet.