Inloggen
Kop hoofdmenu Landingspagina Lesbibliotheek Digitaal Atelier voor studenten Partners Meer arrow_drop_down Veelgestelde vragen Feedback Groeimotor
Begin met leren

Haal alles uit het internet

Verbeter uw digitale kennis. Om uw bedrijf te laten groeien, uw carrière verder te helpen en om u persoonlijk te blijven ontwikkelen. Van ons krijgt u een op maat gemaakt lesplan. Helemaal gratis.

Begin met leren

Voor wie?

Leer wat u wilt, wanneer het u uitkomt: gratis videotrainingen om online succesvol te zijn. Uw eerste digitale vaardigheden les kan al klaar zijn in 5 minuten.

BEGIN ONLINE MET LEREN

Digitaal Atelier in uw buurt

Volg één van de gratis sessies in uw buurt van onze digitale experts. Digitaal Atelier is dé plek, waar u als ondernemer met ambitie, het juiste gereedschap krijgt voor groei.

NIEUWE DATA BINNENKORT

Bepaal uw doelen

Stel een lesplan op dat bij u past. Of u nu online wilt verkopen, meer mensen wilt bereiken via social media of uw naamsbekendheid wilt vergroten.

Leer van anderen

Bekijk videotrainingen van experts, of kom bij ons langs op een van onze events voor persoonlijke begeleiding.

Pas uw kennis toe

Doe de test en ontvang handige tips. En gebruik ze vervolgens om uw bedrijf te laten groeien.

Houd uw voortgang bij

Via uw persoonlijke dashboard blijft u gemotiveerd en op schema.

Vooral doorgaan!

Ontdek hoe u uw bedrijf online kunt laten groeien. Als u alle onderwerpen in het Digitaal Atelier voltooit, ontvangt u een officieel certificaat.

High-flying business

Met zo’n 40 medewerkers voorziet Yves vanuit Meerhout zijn klanten dagelijks van adembenemende uitzichten. Reclame maken voor zijn bedrijf, Yves Lannoy Ballooning, doet hij vooral online met Google AdWords. En met succes! Het bedrijf blijft groeien en inmiddels vliegt hij zelfs met 5 heteluchtballonnen voor externe partijen.

Een perfecte combi

Als design- en architectenbureau werkt eigenaar Luc Thienpondt van 'Plan A' vooral voor culturele instellingen en restaurants, maar ook voor andere klanten zoals een verfwinkel. Sinds het bedrijf zich heeft verdiept in Google AdWords hebben klanten uit andere hoeken van België 'Plan A' ook gevonden. De combinatie van mensen persoonlijk ontmoeten op events en de kracht van 'online' om ze daar naartoe te krijgen, is volgens Luc de perfecte combi voor de groei van een bedrijf.