Cum să vorbești în public – Cursuri – Atelierul Digital Google - Google Atelierul Digital

Vorbitul în public

Capătă mai multă încredere în tine în ceea ce privește vorbitul în public și află cum să adaptezi rapid și ușor discursurile la anumite segmente de public.

  • partner logo
Vorbitul în public
Detaliile cursului reorder Module: 1 access_time Ore: 1 Începător Gratuit
Funcțiile cursului
  • Tutoriale video
  • Sfaturi ușor de implementat
  • Evaluări la sfârșitul subiectului
  • Acces nelimitat

Despre acest curs

Vorbitul în public nu este un talent înnăscut, ci unul dobândit. Oricine poate deprinde această abilitate, nu este rezervată unui anumit grup de persoane. Acest curs gratuit va evidenția câteva elemente importante ale limbajului corporal în timpul vorbitului în public și îți va explica cum să te pregătești înainte să susții un discurs, astfel încât să îl adaptezi publicului.

Cum funcționează

1

Alege cursul care ți se potrivește și treci la pasul următor pentru a-ți atinge obiectivele de învățare.

2

Urmărește-ți evoluția în pagina „Planul meu de învățare”.

3

Dobândește noi competențe cu ajutorul tutorialelor video scurte, apoi testează-ți cunoștințele printr-un test scurt.

Competențele pe care le vei dobândi

graphic_eq

Aptitudini de comunicare

Învață cum să îți comunici ideile eficient și să te conectezi cu audiența.

how_to_reg

Persuasiune/influențarea celorlalți

Deprinde noi abilități valoroase care te pot ajuta să devii mai convingător.

group

Inteligență socială

Dezvoltă-ți abilități de conversație, ascultare și comunicare valoroase, ce te vor ajuta să devii expert(ă) în oportunități de networking și interacțiuni sociale.

Întrebări frecvente

Ce este Atelierul Digital?

Accordion aria label closed

Atelierul Digital este o inițiativă Google pentru a crește abilitățile digitale ale tinerilor și nu numai. Acest proiect are loc simultan în mai multe țări din Europa, România fiind una dintre ele. Aici poți să îți perfecționezi abilitățile de lucru în online pentru a-ți crește compania, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. Specialiștii de la Atelierul Digital te vor ajuta să te bucuri de succes online. Oricine poate profita de această platformă, indiferent de nivelul abilităților, de obiective sau de cunoștințele anterioare.

De ce a lansat Google Atelierul Digital?

Accordion aria label closed

Ca să profite la maximum de mediul online, oamenii, companiile și economiile se pot dezvolta într-un ritm uimitor. Ne dorim ca toată lumea să dobândească abilități de a lucra în mediul online ca să beneficiezi de revoluția tehnologică și să te dezvolți în acelasi timp pe plan personal.

Ce cunoștințe și abilități o să am după ce termin modulele?

Accordion aria label closed

Te poți dezvolta fără limite sau bariere! După ce urmărești tutorialele video oferite de specialiștii noștri, vei dobândi abilitățile necesare pentru a te promova online atât pe tine, cât și compania ta sau cea la care lucrezi. Vei învăța cum să te faci remarcat de persoanele potrivite și cum să găsești oportunități în mediul online pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Cum mă ajută Atelierul Digital să-mi dezvolt cariera și/sau compania?

Accordion aria label closed

Există o mulțime de moduri în care poți folosi mediul online pentru a-ți dezvolta compania sau cariera, cu condiția să ai specialiști care să îți arate cum să faci asta. Experții noștri te vor îndruma la fiecare pas cu pas, prin tutoriale video, activități sau resurse. Vei învăța experimentând practic și vei dobândi cunoștințe de lucru în mediul online, pe care vei putea începe să le aplici imediat.

Vezi toate întrebările frecvente