Înțelege bazele învățării automate - Google Atelierul Digital

Înțelege bazele învățării automate

Descoperă cum învățarea automată ajută la îmbunătățirea vieții și la dezvoltarea companiilor

Înțelege bazele învățării automate
Detaliile cursului reorder Module: 1 access_time Ore: 1 Începător Gratuit
Funcțiile cursului
  • Tutoriale video
  • Sfaturi ușor de implementat
  • Testări la sfârșit de curs
  • Acces nelimitat

Despre acest curs

Indiferent dacă recomandă filme sau ajută oamenii de știință să descopere tratamente revoluționare, învățarea automată este un nou instrument de mare potențial. În aceste videoclipuri, vom analiza ce înseamnă aceste tehnologii și cum pot fi aplicate în viața reală pentru a contribui la dezvoltarea companiilor.

Cum funcționează

1

Alege cursul care ți se potrivește și treci la pasul următor pentru a-ți atinge obiectivele de învățare.

2

Urmărește-ți evoluția în pagina „Planul meu de învățare”.

3

Dobândește noi competențe cu ajutorul tutorialelor video scurte, apoi testează-ți cunoștințele printr-un test scurt.

Competențele pe care le vei dobândi

blur_on

Învățare automată

Descoperiți tehnologiile și aplicațiile care stau la baza învățării automate și cum pot fi folosite pentru a face lucruri incredibile.

Întrebări frecvente

Ce este Atelierul Digital?

Accordion aria label closed

Atelierul Digital este o inițiativă Google pentru a crește abilitățile digitale ale tinerilor și nu numai. Acest proiect are loc simultan în mai multe țări din Europa, România fiind una dintre ele. Aici poți să îți perfecționezi abilitățile de lucru în online pentru a-ți crește compania, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. Specialiștii de la Atelierul Digital te vor ajuta să te bucuri de succes online. Oricine poate profita de această platformă, indiferent de nivelul abilităților, de obiective sau de cunoștințele anterioare.

De ce a lansat Google Atelierul Digital?

Accordion aria label closed

Ca să profite la maximum de mediul online, oamenii, companiile și economiile se pot dezvolta într-un ritm uimitor. Ne dorim ca toată lumea să dobândească abilități de a lucra în mediul online ca să beneficiezi de revoluția tehnologică și să te dezvolți în acelasi timp pe plan personal.

Ce cunoștințe și abilități o să am după ce termin modulele?

Accordion aria label closed

Te poți dezvolta fără limite sau bariere! După ce urmărești tutorialele video oferite de specialiștii noștri, vei dobândi abilitățile necesare pentru a te promova online atât pe tine, cât și compania ta sau cea la care lucrezi. Vei învăța cum să te faci remarcat de persoanele potrivite și cum să găsești oportunități în mediul online pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Cum mă ajută Atelierul Digital să-mi dezvolt cariera și/sau compania?

Accordion aria label closed

Există o mulțime de moduri în care poți folosi mediul online pentru a-ți dezvolta compania sau cariera, cu condiția să ai specialiști care să îți arate cum să faci asta. Experții noștri te vor îndruma la fiecare pas cu pas, prin tutoriale video, activități sau resurse. Vei învăța experimentând practic și vei dobândi cunoștințe de lucru în mediul online, pe care vei putea începe să le aplici imediat.

Vezi toate întrebările frecvente
Începe acum Începe cursul gratuit