Asigură-te că poți fi găsit online - Google Atelierul Digital

Asigură-te că poți fi găsit online

Află cum te pot ajuta motoarele de căutare și publicitatea online să te adresezi mai multor clienți.

Asigură-te că poți fi găsit online

Despre acest curs

Descoperă câteva dintre căile prin care companiile pot să se adreseze mai multor clienți și să interacționeze cu ei în mediul online. În plus, află cum să procedezi pentru ca motoarele de căutare să-ți aducă un spor de vizibilitate (SEO) și cum să folosești publicitatea online (SEM) pentru a spori vânzările.

Detaliile cursului reorder Module: 4 access_time Ore: 3 Începător Gratuit
Funcțiile cursului
  • Tutoriale video
  • Sfaturi ușor de implementat
  • Testări la sfârșit de curs
  • Acces nelimitat

Cum funcționează

Înscrie-te la un curs

Alege cursul care ți se potrivește și treci la pasul următor pentru a-ți atinge obiectivele de învățare.

Urmărește-ți evoluția

Urmărește-ți evoluția în pagina „Planul meu de învățare”.

Dă testele din fiecare modul

Dobândește noi competențe cu ajutorul tutorialelor video scurte, apoi testează-ți cunoștințele printr-un test scurt.

Competențele pe care le vei dobândi

insert_chart_outlined

Analytics și datele statistice

În această introducere în Google Analytics, îți vom arăta cum să colectezi și să analizezi datele despre utilizatori și să le transformi în date statistice utile.

find_in_page

SEM

În această introducere în Google Ads, află despre diferitele instrumente de cercetare disponibile și cum să alegi cuvinte cheie și să îți optimizezi campaniile pentru rezultate mai bune.

pageview

SEO

Înțelege diferențele dintre căutarea organică și plătită, află cum să dezvolți cel mai eficient plan SEO și să optimizezi paginile web, astfel încât utilizatorii să poată găsi mai ușor conținutul.

important_devices

Optimizarea web

Identifică acele canale digitale care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele de afaceri și să creezi experiențe online mai bune pentru utilizatori.

Întrebări frecvente

Ce este Atelierul Digital?

Accordion aria label closed

Atelierul Digital este o inițiativă Google pentru a crește abilitățile digitale ale tinerilor și nu numai. Acest proiect are loc simultan în mai multe țări din Europa, România fiind una dintre ele. Aici poți să îți perfecționezi abilitățile de lucru în online pentru a-ți crește compania, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. Specialiștii de la Atelierul Digital te vor ajuta să te bucuri de succes online. Oricine poate profita de această platformă, indiferent de nivelul abilităților, de obiective sau de cunoștințele anterioare.

De ce a lansat Google Atelierul Digital?

Accordion aria label closed

Ca să profite la maximum de mediul online, oamenii, companiile și economiile se pot dezvolta într-un ritm uimitor. Ne dorim ca toată lumea să dobândească abilități de a lucra în mediul online ca să beneficiezi de revoluția tehnologică și să te dezvolți în acelasi timp pe plan personal.

Ce cunoștințe și abilități o să am după ce termin modulele?

Accordion aria label closed

Te poți dezvolta fără limite sau bariere! După ce urmărești tutorialele video oferite de specialiștii noștri, vei dobândi abilitățile necesare pentru a te promova online atât pe tine, cât și compania ta sau cea la care lucrezi. Vei învăța cum să te faci remarcat de persoanele potrivite și cum să găsești oportunități în mediul online pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Cum mă ajută Atelierul Digital să-mi dezvolt cariera și/sau compania?

Accordion aria label closed

Există o mulțime de moduri în care poți folosi mediul online pentru a-ți dezvolta compania sau cariera, cu condiția să ai specialiști care să îți arate cum să faci asta. Experții noștri te vor îndruma la fiecare pas cu pas, prin tutoriale video, activități sau resurse. Vei învăța experimentând practic și vei dobândi cunoștințe de lucru în mediul online, pe care vei putea începe să le aplici imediat.

Vezi toate întrebările frecvente
Începe acum Începe cursul gratuit