Conectează-te
Meniul principal din antet Acasă Module disponibile Pentru studenți Mai mult arrow_drop_down Instrumente Întrebări frecvente Feedback Growth Engine
Începe acum

Profită de ceea ce îți oferă internetul.

Dobândește cunoștințele digitale care te vor ajuta să îți crești cariera, afacerea sau pur și simplu încrederea în forțele proprii.

Începe să înveți

Cui ne adresăm?

Ne adresăm celor care fac primii pași în online, care vor să își crească aptitudinile digitale sau să își înceapă cariera cu o certificare de la Google.

Stabilește-ți obiectivele

Crează un plan de învățare potrivit pentru tine, fie că dorești să vinzi online, să fii cunoscut de cât mai multe persoane pe rețelele de socializare sau pur și simplu să-ți faci cunoscută munca.

Învață din experiență

Urmărește tutoriale video de la experții noștri sau vizitează-ne la unul dintre sediile noastre pentru sesiuni de training personal.

Aplică-ți cunoștințele

Testează ceea ce ai învățat și descoperă sfaturi practice pentru a-ți dezvolta afacerea.

Urmărește-ți evoluția

Dashboard-ul personal te va motiva și ține la curent.

Mai departe!

Explorează mai multe posibilități pentru a-ți dezvolta afacerea și a atrage clienți noi. În plus, poți primi o certificare dacă parcurgi toate modulele din Atelierul Digital.

Obține Certificarea

Ne-am parteneriat cu Interactive Advertising Bureau pentru a oferi un certificat gratuit celor care termină toate modulele cursului. Acestea acoperă elementele de bază și nu numai, pentru a te ajuta să-ți dezvolți cunoștiințele despre mediul digital. De asemenea, poți promova certificarea obținută pe profilul tău de LinkedIn.

Începe Planul de Certificare