Conectează-te
Meniul principal din antet Acasă Module disponibile Pentru studenți Mai mult arrow_drop_down Instrumente Întrebări frecvente Feedback Growth Engine
Începe acum

Profită de ceea ce îți oferă internetul

Dobândește cunoștințele digitale care te vor ajuta să îți crești cariera, afacerea sau pur și simplu încrederea în forțele proprii.

Începe acum

Cui ne adresăm?

Studenților, angajaților sau proprietarilor de afaceri. Ne adresăm celor care fac primii pași în online, care vor să își crească aptitudinile digitale sau să își înceapă cariera cu o certificare de la Google.

Stabilește-ți obiective

Creează un plan de învățare pentru tine, fie că dorești să dobândești mai multe cunoștințe, să obții o certificare sau pur și simplu să te remarci ca specialist online.

Învață de la specialiști

Urmărește tutorialele video de la specialiștii noștri care au foarte multă experiență în consultanța online și pune în practică sfaturile și informațiile de la ei.

Aplică cunoștințele

Testează ce ai invățat și pune în practică sfaturile de la specialiști pentru a lua certificarea, fie că vrei să o adaugi în CV pentru viitorul tău angajator sau fie că te gândești să îți deschizi propria afacere.

Urmărește-ți evoluția

Poți vedea în dashboard cât mai ai până finalizezi fiecare modul sau lecție și cât de aproape ești de certificare.

Mai departe!

Explorează cât mai multe posibilități pentru a-ți dezvolta cariera. Daca parcurgi cu succes toate modulele, îți vom acorda o certificare, pentru a trece în CV toate cunoștințele dobândite în Atelierul Digital.

Produse românești online

Cristian Bîrzu este managerul și fondatorul afacerii "Made Romania" care și-a propus să aducă mai aproape produsele tradiționale românești de românii care traiesc în strainătate. Astfel că, atunci cand a început promovarea pentru a-și face cunoscută afacerea, Cristian a luat în considerare Google Adwords: "AdWords ne-a adus o creștere de 40-50% a afacerii datorită clienților aduși pe site care au cumpărat online. AdWords e perfect dacă îți dorești un mix de branding și vânzări online".

Visul iei românești

Pentru Antoaneta Mareș, CEO al magazinului online La Blouse Roumaine, a fost o mândrie să privească show-urile de modă unde ia românească era motiv de inspirație. Însă cand a decis să facă o afacere din comercializarea lor și-a dat seama că antreprenoriatul nu e așa ușor: "Când construiești o afacere, te îngrijorezi cât de mulți bani cheltui în fiecare zi". Mai departe, Antoaneta spune că a putut să vadă rapid rezultatele din vânzările pe care le-a avut cu ajutorul Google AdWords și că a vazut potențialul pentru mai departe: "Mi-am dat seama că lumea întreagă e o potențială piață".

Afacerea căzilor de baie

Specializată în producția căzilor de baie din acril și alte materiale, compania Belform a ajuns acum să fie în top 3 jucători din domeniu, însumând un număr de 40 de angajați. Adrian Tone, Directorul de Vânzări al companiei, spune că Google AdWords a fost un instrument de dezvoltare foarte bun pentru o companie micuță cum era Belform la început: "Rezultatele au fost chiar spectaculoase, cu 150% creștere pe segmentul cabinelor de duș si 37% creștere la căzile de baie din acril, fără să mai menționez beneficiul vizibilității la scară națională."